BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fra tårer til vi næsten ikke kunne få armene ned

15-11-2018


Nu kan du købe bogen i SuperBrugsen i Broager

Carl Jürgen Bock, formand for Lokalhistorisk forening for Broagerland, glædede sig over det store fremmøde, ca. 100, i går ved præsentationen af jubilæumsbogen Broagerland XX og benyttede lejligheden til at fortælle om vejen til, at det er blevet muligt.

- I den første bog i 1980 skrev bogudvalget med begejstring, at kommunen havde stillet et lokale til rådighed i det gamle (helt gamle) rådhus i Møllegade. Det var trangt og på første sal.

Begejstringen kunne næsten ingen ende tage, da foreningen i 1990 fik et lokale stillet til rådighed i Annas Minde.

Ved bogudgivelsen for fire år siden stod vi i de trange lokaler i kælderen under Annas Minde næsten med tårer i øjnene og havde fået den kedelige melding, at Annas Minde skulle sælges, og at vi skulle finde et nyt sted, værsgo!

Ved bogudgivelsen for to år siden på Annas Minde kunne vi så konstatere, at vi skulle være en del af det nye medborgerhus, Broagerhus. Glæden for os var overvældende. Vi kunne næsten ikke få armene ned, selvom vi havde gigt i skulderen.

Vi har fået plads. Vi har adgang til alle mødefaciliteter. Og vi kan invitere til offentlig bogudgivelse. Før var det kun for en lille lukket kreds, fordi der ikke var plads til de få.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk