BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fredag aften var børnenes aften i Broagerhallen

22-09-2022


Fredag aften var børnenes aften i Broagerhallen. Her afholdt Broager Kultur igen deres Broager Disco Awards arrangement. Det var meget populært og 275 børn fra nær og lidt mere fjernt havde fundet festtøjet frem og skoene pudset. Der var selvfølgelig flest fra Broager Skole, men der var også mødt børn op fra Förde Schule i Alnor over Eckersberg skolen i Blans videre over Nydamskolen i Vester Sottrup, Huholt Skolen i Sønderborg, Dybbølskolen og Varnæs Skole.

Allerede fra før starten havde børnene skabt en længere kø for at komme ind i det forjættede land. Det foregik i ro og orden og så skulle der festes. Det blev der i den grad, der var en masse energi der skulle brændes af sammen med venner og veninder.

Der blev danset så meget, at temperaturen i Salen nærmede sig saunatemperatur. 

Arrangøren var meget tilfreds og havde en god, men også lang aften. For da det hele sluttede for børnene klokken 2030, var der stadig et par timers oprydning tilbage.

Men som et par af de frivillige undervejs sagde, så var det sjovt at være med til og det var nok ikke sidste gang de ville deltage som hjælpere, såfremt der var et behov.

Alt i alt en god aften for alle parter.

Nu ser Broager Kultur frem mod det næste store arrangement, nemlig koncerten med Nena i slutningen af oktober. Her har der allerede været udsolgt længe, så mon ikke det også bliver et brag af en fest.

 

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk