BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Frivillige knokler med at bygge Broagers nye scene

13-05-2020


Resultatet efter sidste weekends arbejde. (Foto: Dan Grau)

BUI Rock fik byggetilladelsen til at bygge musikscenen på Idrætscenteret tilbage i starten af april i år. Siden er der målrettet arbejdet på at få ide omsat til virkelighed. Fra et område med træer og buske, er der nu for alvor ved at være syn for sagen.

Området til scenen var blevet ryddet, jævnet ud, og der var blevet støbt til de bærende konstruktioner.  Da betonen nu var blevet tør, var der aftalt at de bærende konstruktioner skulle på plads i onsdags. Det kom de, og så kunne planen for Store Bededagsferien sættes i værk. Allerede fredag morgen gik de frivillige i gang med at få skabt en scene til glæde for Broagerlands befolkning.

Der blev arbejdet ihærdigt både fredag, lørdag og søndag, og selvom der er syn for sagen, er der dog stadig et stykke vej, inden den kommer til at stå færdig. Men søndag eftermiddag ved en fyraftensøl var der stor enighed om, at der var nået en masse. Da der blev taget et nærmere kig i papirerne, viste det sig, at de er foran i tidsplanen. Det skabte udpræget glæde og havde der været nogen i tvivl, kunne de jo "bare" tage et kig på weekendens resultat.

BUI Rock arbejder de kommende weekender videre med projektet og forventer at den skulle være, om ikke nødvendigvis 100 % færdig, i hvert fald mere end brugbar til BUI Rock den 20. juni.

Men da der stadig er Corona restriktioner, og disse er ved at blive tilpasset med de enkelte åbningsfaser har BUI Rock som tidligt meddelt trukket beslutningen om afviklingen til udgangen af maj. Her vil der så blive besluttet, om der indenfor det regelsæt der på det tidspunkt ligger, kan afvikles, eller om der skal aflyses.

Dan Grau fra BUI Rock fortæller til broager.dk, at de fra starten af planlægningen af årets BUI Rock har lagt meget stor vægt på at skaffe et overblik over de gældende regler udstedt af sundhedsmyndighederne, og at disse er blevet overholdt i arbejdet med at bygge scenen.

Du kan læse om kommunens tilladelse HER

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk