BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Futsal-holdet fik uafgjort

09-01-2020I søndags spillede BUI Futsal den første turneringskamp i 2020. De skulle følge op på det til tider flotte spil og pointhøst fra 2019. Det blev ikke helt så godt som håbet, da kampen i Kruså mod Bov IF endte 2-2.

BUI kom bagud allerede efter 5 minutter, men fik efter 16 minutter udlignet ved Jacob Iskov. Men efter 33 minutter kom de igen bagud. Det skulle vare frem til det 37 minut inden Kristoffer Vinther fik udlignet og dermed reddet det ene point.

Ifølge træner Ole Jensen, var der ikke fart nok over spillet, og til tider kunne det ligne, at spillerne var blevet lidt bange for at tage chancer. De gode resultater fra før jul, som kom overraskende for mange, kunne være en forklaring. Men som skrevet, blev det ene point reddet hjem, og BUI er stadig ubesejret.

De spiller hjemme, i Broager Hallen, fredag aften i denne uge klokken 1900 mod FC BIH Odense. Her håber træner Ole Jensen, at de kan finde tilbage til de gamle dyder og spille det spil som de viste før jul.

Hvis der er nogen der undrer sig over, at der igen er turneringskamp mod Odense i Broagerhallen, så skyldes det, at den første var en "udebanekamp" spillet hjemme, da Odense ikke kunne få haltid på Fyn.

Så kig forbi hallen fredag aften og oplev den sidste hjemmekamp, i hvert fald i turneringen. Der kommer måske en eller flere såfremt der bliver tale om oprykningsspil. Det må tiden og antallet af point vise ved puljens afslutning.

Til sidste hjemmekamp var der 215 tilskuere. Spørgsmålet er, om der kan  findes 216 tilskuere på fredag.

DJ Enayat Abdol kommer og spiller fra klokken 1800 og Søren Vinther har meldt ud, at de unge supportere er ved at forberede et Tifosi. Så det kan kun blive en god aften med forhåbentlig 3 point til regnskabet.

Cafeteriet har åbent og der er mulighed for at købe drikkevarer og lidt at spise.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk