BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Futsal i Hjørring - lige ved og næsten !!

15-02-2021


Broagr-holdet gjorde det flot.

I oplægget til artiklen skrev broager.dk, at BUI før havde overrasket.

Det var meget tæt på igen at ske i lørdag i Hjørring. BUI spillede lige op med Hjørring og var uheldige med ikke at få mindst 1 point med hjem.

Allerede inden for det første minut fik BUI sin første chance og i hele 1. halvleg bølgede kampen frem og tilbage uden de store chancer. Dog fik  Hjørring scoret til 1-0 efter 11 minutter. Lige inden pausen fik BUI et frispark lige uden for målet som desværre gik forbi.

I 2. halvleg blev spillet bedre og det lignede til tider næsten en ishockeykamp med forechecking af BÙI, powerplay (overtal) og meget højt tempo med gode indstuderede løbemønstre og troen på de kunne komme tilbage.

Efter 24 minutter opstod der en kontroversiel situation, hvor Hjørring får et indspark og sender bolden direkte i nettet. i hvert fald efter BUI spillernes mening, men 2. dommeren mener at den rammer en BUI spiller på vejen og at den dermed tæller. BUI spillerne er i den grad sure og fatter intet. Målmanden siger efter kampen, at havde den ramt en medspiller var den gået forbi. Men hoveddommeren vælger at lytte til sin 2. dommer og målet tæller.

Måske 2. dommeren næste gang skulle gå til Louis Nielsen.

BUI kæmper ufortrødent på for at få reduceret og det lykkedes efter 28 minutter 2-1, målet scoret af "Ø" Nicklas Østerlid. 

Efter 34 minutter får en Hjørringspiller først gult og lige efter gult/rødt og BUI spiller nu 2 minutter i overtid. De får bygget godt op flere gange, men er uheldig med ikke at få bolden ind til udligning.

I de sidste minutter spiller BUI målmanden med fremme for at få et overtag med de farer det giver. Desværre ender det med, at Hjørring slukker kampen med scoring til 3-1 efter 38 minutter i et tomt mål.

BUI spillede en meget fin kamp og trænerteamet havde virkeligt fået sat holdet godt op og det var de små marginaler, der afgjorde kampen. Der er virkeligt noget at bygge videre på i de formentlig sidste 2 kampe i årets turnering. Grunden til der skrives formentlig er, at det rent faktisk kan lade sig gøre at kvalificere sig til kvartfinalen. Det kræver dog, at de 2 sidste hjemmekampe mod Skive (Sallingsund) og RKG vindes og at flere andre ting flasker sig. Det ville i hvert fald være en kæmpe overraskelse, hvis det kommer til at ske.

Næste kamp er hjemme på fredag klokken 2000 mod Skive (Sallingsund), desværre uden tilskuere.

Skive fik så den bedst mulige optakt til fredagens kamp, da de skilte RKG ad hjemme med 8-2 og nu kun ligger 1 point efter en mulig kvartfinaleplads. Så der er en del at spille om på fredag.

Kampen mod RKG har været slået op som en kamp der skulle spilles lørdag den 27. februar, men den er af DBU blevet flyttet til dagen efter klokken 1600. Det skyldes, at alle kampe skal spilles samtidig i sidste spillerunde.

Så lad os se, hvad drengene kan byde ind med i de sidste kampe i år. Som skrevet tidligere desværre uden tilskuere til dem begge. Men kampene kan følges på youtube HER
 
-jørgen.