BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Futsal ligaen genoptages i dag

13-02-2021


Disse BUI-spillere genoptager nu turneringen.


Futsal ligaen genoptages i en lidt anderledes form end planlagt. DBU og ligaklubberne er blevet enige om at afvikle en komprimeret turnering, hvor holdene "kun" møder hinanden 1 gang i stedet for både ude og hjemme. Starten sker allerede i weekenden, hvor BUI møder Hjørring ude lørdag eftermiddag klokken 1500.. 

Der er skærpede krav før og efter træning og kampe. Her er der tale om krav som tåler sammenligning med de krav som Superligaen er underlagt.

Kampene afvikles uden tilskuere, men der forventes livestream til udekampen i Hjørring og de to hjemmekampe mod henholdsvis Skive (Sallingsund) fredag den 19. februar klokken 2000 og RKG lørdag den 27. februar klokken 1600.

Til kampen lørdag har Hjørring blandt andet skrevet følgende om kampen på deres Facebook side:
"Modstanderen fra Broager UI har været et positivt nyt bekendtskab til ligaen. På trods af deres status som oprykkere har holdet imponeret stort - dels med deres flotte hjemmebane set-up med fanklub, livestreaming, tifo mm, men også deres resultater på banen. Holdet overraskede stort, da man på hjemmebane imod sidste års semifinalist fra Sønderborg Futsal kunne sikre sig ét enkelt point i slutfasen. Herudover vandt holdet 4-6 på udebane imod Søhus Stige Futsal , hvilket betyder, at holdet er over nedrykningsstregen.
Til denne sæson har holdet fået tilgang af den tidligere Bov IF- og Aabenraa-bomber, Carsten Mørk, der kommer med stor erfaring fra Ligaen. Det samme har holdets anden nytilkomne Søren Liljegren. Begge supplerer en ung og spændende trup, der på dramatiskvis rykkede op fra 1. Division i sidste sæson."

Lidt af et cadeau til BUI Futsal spillere, ledere og de personer der står bag afviklingen på hjemmebane og det er i den grad velfortjent.

Mon ikke Hjørring regner med at få 3 point, så de kan holde fast i toppen og kvalificere sig til kvartfinalerne ? De har et større setup med udenlandsk træner og flere års ligaerfaring. Men BUI har tidligere vist, at de kan overraske. Ifølge leder Ole "Elektriker" Jensen er stemningen i truppen god. Nu må det vise sig, hvor meget den lange nedlukning har påvirket de 2 hold. Lørdag sidst på eftermiddagen er alle meget klogere.

Ifølge Hjørring Futsal klub vil kampen blive streamet HER 

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk