BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Futsal-opvisning for 200 aktive tilskuere

13-01-2020Fredag aften spillede BUI Futsal igen i Broagerhallen. Denne gang deres ordinære hjemmekamp mod FC BIH ODense. Som nogle måske erindrer, spillede de også mod hinanden 17. november 2019 i Broagerhallen. Men dengang var "hjemmeholdet" FC BIH Odense, da klubben ikke kunne få spilletid på Fyn. Dengang endte kampen med en sejr til BUI på 3-1.

Så der var store forventninger til denne fredag aften. Både med hensyn til resultatet, men også om det flotte tilskuertal på 215 fra sidste hjemmekamp før jul kunne slås. Dog var der 5 stamspillere der manglede til aftenens kamp pga. ferie og skader.

Der var stor tilskuerinteresse, men tallet fra december blev ikke helt nået. Det endte med lige knap 200. Det er utroligt flot og spillere og trænere er taknemmelig for den flotte opbakning. 

Til aftenens kamp var der forberedt indløb af både dommere, udehold og specielt for BUI spillerne, der blev råbt op samtidig med de løb ind i hallen. Nu var rammerne så sat og det skulle blive en Futsal opvisning fra begge hold. Der må siges, at det var god propaganda for Futsal sporten i det meste af kampen. Fart, tempo, mål og dramatik gennem hele kampen.

Allerede efter 20 sekunder havde BUI den første store chance, dog uden at netmaskerne balfrede, Efter 1½ minut var det igen BUI med en stor chance, men desværre stolpe ud. Det var ikke sidste gang at træværket måtte stå for skud. BUI spillede agressivt fra start af og var i en helt anden klasse end de sidste 2 kampe, hvor spillet gik for langsomt og der ikke var den samme offensive tilgang til spillet.  Efter 5½ minut igen ny BUI chance og efter 6½ minut er Odense målmanden heldig med at få stolpen til at redde for sig. Ikke overbevisende målmandsspil i den situation. Efter 7½ minut endnu engang BUI lige ved. 

Først efter 8½ minut får Odense deres første rigtige målchance, men den bliver opfanget og på returen får NIcklas Østerlid scoret for BUI til 1-0. Indtil nu var det BUI's halvleg, men som det så ofte går, fik Odense udlignet efter 10½ minut. Målmand Anders Miang var på vej i den "rigtige side, men bolden blev rettet af af en BUI spiller og han var uden chance.

Kampen bølgede frem og tilbage og flere gange opstod der chancer til begge hold på returen. Efter godt 12½ minut fik målmand Andrs Miang på en flot redning forhindret Odense i at komme foran og igen efter 17½ minut får en BUI spiller med hælen sendt bolden over eget mål, da målanden på det tidspunkt var solgt.

Flot første halvleg der ender 1-1. Hvad mon anden halvleg kunne bringe ?

Allerede efter 20½ minut kom svaret, da Odense kommer foran 1-2 på et langskud, som målmanden ikke kunne se. Flot mål.

Så nu var der 19½ minut tilbage til at få scoret og forblive ubesejret for BUI og de fortsatte hvor de slap i første halvleg. Men igen var stolpen med Odense i flere tilfælde. Denne gang i det 23 minut. Men efter 27 minutter kom det forløsende 2-2, denne gang sat ind af Kristoffer Vinther på frispark. Jublen kunne i den grad høres.

Chancerne fortsatte i begge ender, men primært til BUI. Kampen udviklede sig og der blev begået flere frispark og temperamentet var ved at komme i kog ved flere af spillerne. Men det udartede sig heldigvis kun på det verbale plan denne aften.

Efter 30½ minut mente Daniel Rasmussen fra BUI, at det måtte være på tide at få betmaskerne til at blafre og ikke så langt fra tanke til handling- 3-2 til hjemmeholdet.

Efter 33½ minut fik Odense næsten scoret i eget net, men de slap med skrækken og efter 36½ minut fik de reddet bolden på stregen.

Odense havde dog ikke skudt tomt endnu og efter 37½ minut måtte målmand Anders Miang igen finde en klasseredning fremfor at forhindre en udligning. Mindre end et minut senere var den gal igen og han får bolden sendt op i nettaget.

Efter 39 minutter redder stolpen igen Odense. Men nu måtte det have en ende og 45 sekunder før tid fik "Iver" ( Nicolai Bach Iversen) sendt bolden i Odense målet til en føring på 4-2. Det bliver også slutresultatet og BUI er stadig ubesejret. 

Det var et retfærdigt resultat set over hele kampen og især med de mange forsøg på stolpen. Det var samtidig overbevisende, at de spillere der fik mere spilletid end normalt pga. forfaldet af de 5 spillere, i den grad løftede opgaven flot og viste sig at der er en bred trup at tage af i BUI.

Der resterer 2 udekampe for BUI og flere andre hold mangler endda flere kampe, inden det afgøres hvem der skal spille kval til Ligaen. Men BUI kan selv afgøre det i de kommende kampe og resultatet ser vi når puljen gøres op på sidste spilledag lørdag den 22. februar. Spændende bliver det i hvert fald. 

Næste kamp er 26. januar 2020 klokken 1745 ude mod Sønderborg Boldklub i Humlehøjhallen.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk