BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Gå-fodbold i Broager begynder på lørdag

06-05-2019Vi har modtaget:

BUI Fodbold starter i morgen lørdag den 11. maj klokken 1100 igen op med Gåfodbold. Kom og vær med til et par sjove og motionerende timer. Planen er at spille én gang om ugen frem til sommerferien, og efter ferien fortsætter vi, såfremt der er nok til at stille hold.

For dem der ikke kender gåfodbold kan jeg sige, at det er fodbold på en mindre bane og med en speciel bold der ikke er så hård som en normal bold. Der må ikke tackles, skubbes eller på anden måde udføres fysisk kontakt.

Det er egentlig et spørgsmål om at kombinere sig frem på banen, da bolden jo ikke kan løbes op. Det giver både sjove og ind imellem komiske scener, hvor lattermusklerne også bliver brugt.

Alle fra 30+ kan være med. Husk, at vi alle har vundet ved at være kommet op af sofaen og afsted. Det med at vinde med flest antal mål er absolut en biting. Der var flere sidste år, der ikke mente de kunne spille fodbold, men efter 1. gang kom de igen, da de fandt det genialt på alle parametre.

 

Prøv at komme forbi og spil med på lørdag. Såfremt det ikke passer ind i planen på lørdag, så giv Kim et opkald på 3059 3744 om et andet tidspunkt, der passer bedre. For på lørdag vil vi gerne se, om der ikke kan findes et tidspunkt der kan passe flest muligt.

For god ordens skyld skal oplyses, at fodtøj er ganske almindelige gummisko, ikke fodboldstøvler.

Jørgen Michelsen.

 

 

Nedenfor følger Jørgen Michelsens omtale af den første gang sidste år.

 

 

Gåfodbold – det spiller

 

7 M/K’ere havde fundet vej til Broager Idrætscenter og med lidt snilde og overblik fra Kim fra BUI’s side kom vi i gang.

3 på hvert hold og en joker, der kun var angriber og skiftede hold efter hvem der angreb. Sjov og anderledes måde at gøre det på. Men med antallet var det en god løsning. Og hold da op, hvor er der sjovt og giver også sved på panden. Men meget svært at lade være med at løbe efter bolden, for den er jo ”lige” indenfor rækkevidde, sådan da.

Kampene er af 10 minutters varighed og der må ikke tackles, bolden skal holdes under hoftehøjde undtagen på skud på mål og ingen kropskontakt som for eksempel en lille skulder.

Vi spillede 3 kampe men den sidste gik i overtid, da Kim mente, at han lige skulle se, om vi fik noget ud af det. Så den endte med 13 minutter i stedet og det tog vi også med.

 

Det er også utroligt sjovt at se, hvordan der virkelig leves med i spillet og forsøges at nå bolden og gå den i mål. Og jeg skal lige hilse og sige, at der er nogen der i den grad kan gå hurtigere end de fleste. Jeg troede, jeg var alene på vej mod mål og kun skulle bære den ind. Men lige inden målstregen kom der en fod ind foran og forhindrede scoringen. Utroligt, så hurtigt han kunne bevæge sig i gang.

John Cleese og Monty Pythons Flying Circus kunne lære en del om gakkede gangarter vil jeg mene. Men målet helliger midlet og bolden skulle jo gerne i mål. Så der blev forsøgt mange måder at få fart i kroppen uden at løbe.

På trods af, at der ikke blev udnævnt en samlet vinder gav alle i hvert fald udtryk for at de havde haft en sjov 1½ times tid og det havde givet lidt motion, masser af grin og hygge i det gode vejr. Det vigtigste er jo at vi alle var vindere ved at deltage.

Så kan kun opfordre til, at andre kommer i skoene og møder op næste gang på lørdag 2. juni klokken 14 på Idrætscenteret.

Efter gåfodbolden var vi nogle stykker der gik op og så Senior 1. holdet spille mod Midtals IF og hjemmeholdet vandt med 5-2.

Alt i alt en hyggelig eftermiddag på Idrætscenteret og tak til Kim fra BUI for initiativet.

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk