BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Gåfodbold – det spiller

31-05-2018


De fremødte til gåfodbold har det voldsomt hyggeligt

Tredje gang er som bekendt lykkens gang. Og her kan du læse en levende historie fra sidste weekend, som Jørgen Michelsen har skrevet om, hvad der sker på banen og bagefter. Hvem ved, måske historien også giver dig lyst til at være med på stadion i Broager lørdag kl. 14.

Syv M/K’ere havde fundet vej til Broager Idrætscenter og med lidt snilde og overblik fra Kim fra BUI’s side kom vi i gang.

Tre på hvert hold og en joker, der kun var angriber og skiftede hold efter hvem der angreb. Sjov og anderledes måde at gøre det på. Men med antallet var det en god løsning. Og hold da op, hvor er der sjovt og giver også sved på panden. Men meget svært at lade være med at løbe efter bolden, for den er jo ”lige” indenfor rækkevidde, sådan da.

Kampene er af 10 minutters varighed og der må ikke tackles, bolden skal holdes under hoftehøjde undtagen på skud på mål og ingen kropskontakt som for eksempel en lille skulder.

Vi spillede 3 kampe men den sidste gik i overtid, da Kim mente, at han lige skulle se, om vi fik noget ud af det. Så den endte med 13 minutter i stedet og det tog vi også med.

Det er også utroligt sjovt at se, hvordan der virkelig leves med i spillet og forsøges at nå bolden og gå den i mål. Og jeg skal lige hilse og sige, at der er nogen der i den grad kan gå hurtigere end de fleste. Jeg troede, jeg var alene på vej mod mål og kun skulle bære den ind. Men lige inden målstregen kom der en fod ind foran og forhindrede scoringen. Utroligt, så hurtigt han kunne bevæge sig i gang.

John Cleese og Monty Pythons Flying Circus kunne lære en del om gakkede gangarter vil jeg mene. Men målet helliger midlet og bolden skulle jo gerne i mål. Så der blev forsøgt mange måder at få fart i kroppen uden at løbe.

På trods af, at der ikke blev udnævnt en samlet vinder gav alle i hvert fald udtryk for at de havde haft en sjov 1½ times tid og det havde givet lidt motion, masser af grin og hygge i det gode vejr. Det vigtigste er jo at vi alle var vindere ved at deltage.

Så kan kun opfordre til, at andre kommer i skoene og møder op næste gang på lørdag 2. juni klokken 14 på Idrætscenteret.

Efter gåfodbolden var vi nogle stykker der gik op og så Senior 1. holdet spille mod Midtals IF og hjemmeholdet vandt med 5-2.

Alt i alt en hyggelig eftermiddag på Idrætscenteret og tak til Kim fra BUI for initiativet.

Såfremt der er en eller flere, der godt kunne tænke sig at deltage, men ikke har mulighed lørdag eftermiddag, kan du kontakte Kim på telefon 40593744 eller på mail: kimduus63@gmail.com

Der er mulighed for måske at finde en hverdagsaften såfremt det passer bedre ind og der kan samles tilstrækkeligt antal til at spille.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk