BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Gammelmark Strand Camping skifter hænder

04-01-2023


Margit Duus sammen med Peer Mader, der skifter et job som leder i et familiehotel i Rendsburg med et liv på Broagerland.

Margit Duus & Bent Toft har efter fem år som campingpladsejere på Broagerland afhændet Gammelmark Strand Camping til 37-årige Peer Mäder, som har to andre med i det nye ejerskab. Han vil være ansigtet udadtil og vil drive campingpladsen med den erfaring han har fra turismearbejde i Tyskland, senest fra et job som leder af et familiehotel i Rendsburg. 

I en pressemeddelelse fortæller sælgerne om, hvordan de kom tilbage til Broagerland, hvordan de har oplevet årene med campingpladsen, og hvad dere planer er for fremtiden. Og for at tage indledningen med, så var det med ønsket om en aktiv fremtid, de med alle deres ting i en trailer og deres erhvervserfaring i bagagen, at de i 2018 drrog  hjem til Sønderjylland for at prøve noget nyt.

- Efter et langt arbejdsliv hver for sig besluttede vi, at drømmen om at drive vores egen forretning sammen skulle udleves.

Vi købte derfor Gammelmark Strand Camping med ønsket om 5 gode sæsoner i Sydens sol på Broagerland. I regn og slud skal campingstolene ud.

Da vi startede, havde vi godt nok engang ejet en campingvogn, men vi havde aldrig været campister.

På 5 sæsoner har vi lært at campingfolket er svære at slå ud. De sidste 5 sæsoner på Gammelmark Strand Camping har været aldeles turbulente for både os og vores gæster.

Det første år måtte vi ikke grille. Det næste havde vi oversvømmelser. Så oplevede vi en lukket grænse, og senest er det blevet en del dyrere at trække sin campingvogn afsted på tur.

Til trods for dette har vi og gæsterne sammen oftest fundet en fælles løsning.

Vi har aldrig kunnet gøre alle tilfredse, men når vi ser tilbage på 5 flyvende sæsoner på campingpladsen, tør vi godt at indrømme, at vi er stolte over vores arbejde. Størst af alt er kærligheden

Fælles for alle sæsoner er, at vi har forsøgt at klare det meste selv. Det har også betydet, at vi for alvor har arbejdet sammen. En campingplads i højsæson er en omfattende parforholdstest. Vi har til tider nærmest sovet med arbejdstøjet på, for når dagen starter med morgenbrød klokken 4 og slutter med lukning af poolen klokken 21 kan op og ned være svære at kende forskel på.

Kærligheden til udsigten, til området og dets historiske vingesus og naturligvis hinanden har båret humøret og stilen for vores hverdag.

Vi har aldrig sat os ned og aftalt, hvordan vi skulle drive campingpladsen, men det er lykkedes os at drive den med nysgerrighed, historisk formidling og lange samtaler på pladsen og i receptionen.

Vi har undervejs måttet sande at driften af Gammelmark Strand Camping er en kompleks maskine der ikke kun kan drives af tro, håb og kærlighed. Vi har haft stor hjælp af ansatte der har kunnet springe til, ansatte der har inspireret og ansatte vi har udviklet os sammen med.

Et stort tak skal lyde til ansatte, lokale leverandører og naturligvis vores mange gæster. Fint besøg Vi har haft besøg af royale, af kendisser og af den lokale cirkusklovn. Gæster fra Australien, fjerne ender af Europa og så har vi fastliggere der glædeligt kører fra Bremen i Tyskland til Gammelmark hver weekend i ,højsæson.

Alle har vi forsøgt at give en uforglemmelig oplevelse og en god historie om lokalområdet med på vejen. Mange tak til alle gæster og fastliggere, vi har budt velkommen siden 2018.

De næste skridt

Vi bliver ofte spurgt, hvad vores plan for fremtiden byder på, men den eneste plan vi har er - ikke at lave planer. Fremtiden står til gengæld lige for døren for campingpladsen som dags dato er blevet overtaget af nye kræfter. Vi overdrager med glæde og store forhåbninger campingpladsen til Peer Mäder som besidder stor erfaring indenfor turisme/hotel.

 

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk