BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

God start på fodbold-sæsonen

01-04-2019Så kom dagen som spillerne og træningsteamet havde set frem til. Sæsonens første betydende kamp og endda på SUS Park, da banen nu er blevet frigivet til turneringskampe.

Vejret viste sig fra sin bedste side. Solen skinnede, græsset var grønt ,og det var varmt årstiden taget i betragtning. 

Allerede på vej ind på Idrætscenteret kunne energien mærkes både fra spillere, trænere og supportere.  Nu skulle Nordals sendes hjem med 0 point. På den anden side umiddelbart en stor udfordring, da de er nedrykkere fra Serie 2 og BUI "kun" oprykker fra Serie 4.

Da kampen startede, var der ikke den store forskel på de 2 hold. En lige kamp i de første godt 39 minutter, men så syntes "Bisse" (Tobias Bach Iversen), at det var på tide at indvie den nye måltavle. 1-0 til BUI. Et godt tidspunkt lige inden pausen og stor jubel på SUS Park blandet de 70+ tilskuere der støttede hjemmeholdet. Endda på trods af, at BUI i 10 minutter inden scoringen havde spillet i undertal som skyldtes et gult kort. 

 

Til pause med en stor portion selvtillid

Der var endnu ikke spillet 1 minut af 2. halvleg før "Dolle" (Christoffer Bach Iversen) ville gøre brormand kunsten efter og scorede til 2-0. Endnu mere jubel på sidelinjen. 

Så burde det ikke kunne gå galt, skulle man mene. Det gjorde det så heller ikke, da der på intet tidspunkt kom ret meget farligt fra Nordals, selvom de var bagud og på et tidspunkt efter scoringen endda var 1 mand i overtal efter endnu 1 gult kort til BUI.

Der var ikke den store forskel, som man kunne frygte, og indtrykket over hele kampen var overvægt til BUI.

Efter godt 75 minutter var dommeren ved at miste grebet om kampen, men heldigvis udartede det sig ikke ud over endnu 2 gule kort, denne gang til 1 fra hvert hold efter en batalje.

Efter de 90 minutter står indtrykket tilbage, at holdet er klar, og der er potentiale til at blive i Serie 3 set ud fra dagens kamp. Sæsonen er lang endnu og der er stadig store forhindringer derude i de kommende kampe. Men en flot og imponerende start på puljen.

Efter kampen forlød det, at 1. målmanden ikke kunne spille, og da 2. målmanden var på Højskole, var det en udfordring. Men 2. målmanden tog da lige på en kort afstikker til SUS Park for at spille kampen. Det vidner om et hold, der vil hinanden og går længere end så mange andre måske ville gøre. 

Næste kamp er mod Gråsten i næste weekend på udebane. Et hold som trænerteamet anser som det stærkeste i puljen.

 

BUI vil gerne sige et stort tak til kommunens folk for den bedste bane ved sæsonstart i de sidste 10 år.

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk