BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Gode oplevelser til de mindste og deres forældre/bedsteforældre

07-01-2019


Trille og Trolle kommer til BUI Håndbold

Efter opfordring og med opbakningen fra Håndbolddagen i Lørdags. Starter vi i morgen et håndboldhold op for de ca. 1½-5 årige, fortæller formanden for BUI Håndbold, Ulrik Franke Andersen.

Træningen er fra kl. 16:00 til 16:45

Trille og Trolle-træning er sjov, legende og lærende håndbold for børn i alderen ca. 1½-5 år.

Fokus er på, at børnene skal bevæge sig gennem leg og sjove aktiviteter.

Her er håndbold, som du kender det fra TV, pakket væk til fordel for håndbold på børnenes præmisser, og hvor børn og voksne er aktive sammen. Til Trille og Trolle-træning skal børnene træne og udvikle deres grundmotorik i trygge og motiverende omgivelser.

Vi leger med mange forskellige bolde, og vi løber, hopper, ruller, danser, hinker, puffer, tumler, balancerer, griner og får en lille smule sved på panden.

Til dig som forælder/bedsteforælder

Som forælder/bedste forælder er du aktivt med på gulvet. Det er sjovt for både dig og dit barn og sikrer samtidig en høj kvalitet i træningen, da der bliver mulighed for at lave øvelser, hvor hvert barn får hjælp af en voksen.

Vi forventer ikke, at du som voksen selv er håndboldspiller, og du behøver hverken kunne gribe eller kaste med bold for at være med. Til gengæld forventer vi, at du har lyst til at være en aktiv del af træningen.

BUI Håndbold er en håndboldforening, der er baseret på frivillighed. Det betyder, at både trænere og hjælpetrænere er frivillige. Vi gør det, fordi vi synes, det er sjovt, og fordi vi elsker at give børnene gode oplevelser – og det håber vi, at du kan mærke og har lyst til at bakke op omkring, siger Ulrik Franke Andersen.

For at vi kan skabe de bedste rammer for både dit og de andre børn, anbefaler vi:

•  At dit barn har fået lidt at drikke og spise inden træningen, så han eller hun ikke er træt eller tørstig efter få minutter.

•  At I er omklædt til at være aktive, og at langt hår er samlet i en elastik eller et hårbånd.

Instruktør: Malene Sibbesen.

Sted: Broager hallen - Hal1

Tidspunkt: Tirsdage fra 16:00 – 16:45


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk