BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Gratis trailernet på søndag

07-06-2021


I 2018 indførtes mulighed for at komme udenfor normal åbningstid.

På søndag, den 13. juni udleverer Folkebevægelsen gratis trailernet på containerpladsen i Skodsbøl. I tidsrummet kl. 10-12 udleveres nettet til 100 heldige bilister med trailer på kommunens tre pladser, i Vesterlund, Glansager og Skodsbøl.

"Vi har alle set hvad der sker når trailere taber affald på vej til affalds- og containerpladser. Det skyldes, at affaldet ikke er spændt fast. Det vil vi gerne gøre noget ved, udtaler Folkebevægelsen.

Et trailernet koster typisk lige under 100 kr.  Så det er ikke særligt dyrt at sikre sit affald i anhængeren. Vi må ikke sælge net på containerpladserne, så dem forærer vi væk; men vil man donere et beløb til Folkebevægelsen på 50 kr vil vi være dybt taknemmelige.

Vi håber med denne lille happening at sætte fokus på, at det er vigtigt at spænde sit affald på plads, ikke kun pga det affald, der tabes; men også af trafiksikkerhedsmæssige grunde.

Folkebevægelsen mod affald i naturen, er en forening af frivillige hjemmehørende i Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at påvirke borgerne til IKKE at smide affald i naturen. Foreningen er i løbet af i år vokset til at have 600 frivillige, der samler affald i vores dejlige kommune, slutter Folkebevægelsen.