BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Grusbanen bliver erstattet med en rigtig vinterbane

15-03-2019


Den nye måltavle mangler kun strøm - og en kampdag. (Fotos: Kristian Pallesen)

2019 bliver et travlt år for BUI Fodbold, bl.a. med at få frivillige, som brænder efter at skaffe de nødvendige midler til en ny vinterbane, så den slidte grusbane kan erstattes med en egentlig vinterbane til træning.

- Der er indhentet tilbud, så vi mangler blot nogle frivillige, som kan skaffe midlerne til at føre projektet ud i livet, oplyste formanden for BUI Fodbold, Tore Josupei i sin beretning og fortsatte:

Bestyrelsen er i sine bestræbelser på at tilrettelægge rammerne for klubben afhængig af, at trænere og frivillige bakker op om bestyrelsens arbejde. Når dette ikke sker, er det som en fodboldkamp, hvor spillerne og trænere ikke er enige om spillestilen.

Bestyrelsen ønsker sig en løbende dialog med spillere, trænere, holdledere og alle andre frivillige, så alle er enige om vilkårene for klubarbejdet.

Trækker sig fra bestyrelsesarbejde

Jeg håber, at alle BUI-medlemmer vil være med at gøre 2019 til endnu et godt år, lød opfordringen fra Tore Josupei, som har trukket sig som formand – uden at der er valgt en ny. Og bestyrelsen fortsætter uden en formand.

- Efter to år i bestyrelsen og to år som formand har jeg valgt at stoppe, fordi jeg har måttet erkende, at motivationen til at fortsætte ikke har været til stede. For at skabe balance mellem arbejdsliv og fritid har jeg behov for at lave noget i fritiden, der ikke minder om mit professionelle arbejde. Det er også derfor, at jeg fortsat vil være aktivt i forhold til klubbens sportslige og sociale aktiviteter, oplyser Tore Josupei til broager.dk.

 

De næste fem år er en udfordring

BUI Fodbold har noget af en udfordring de næste fem år med selv at kunne levere en tilgang af spillere til senior-fodbolden, som med en tilgang af U-19 spillere har fået den bredde og styrke, der skal til, for at spille Serie 3 med manér.

Men. Vi har desværre ikke kunnet fastholde U14 og 15 og med en meget lille U16 årgang vil det de næste 5 år blive en udfordring at tilføje nye spilere til vores senior, oplyste formanden på generalforsamlingen, der samlede fulde huse.

På lidt længere sigt er optimismen større. BUI har nemlig kunnet tiltrække mange spillere til de yngste årgange, hvor vi har 27 spillere og 4 trænere på U6 og 7.

U13 samarbejde med BNS har igen vist, at klubsamarbejde er vejen frem for 11 mands fodbold i Broager. Det er vejen frem for at fastholde og styrke breddefodbold for alle i området.

 

Ny måltavle er sat op

Når kommunen giver grønt lys og seniorerne får lov at rykke ind på banen i Broager, så kan en ny måltavle tages i brug. Takket være midler fra sidste års overskud ved BUI Rock.

BUI Rock har i år 10 års jubilæum, og jeg er sikker på, at de i år leverer endnu en fabelagtig oplevelse til Broager og et kæmpe overskud til glæde for vores spillere.

Det lader desværre til, at vi ikke får glæde af en ny BUI Rock scene i år.
Men der er ingen tvivl om, BUI Rock har vist, at engagerede frivillige
kan få næsten hvad som helst til at ske.

Tillykke med det.

 

Også Broager Motion har fået bedre forhold ved stadion.
Det nye redskabsskur er klar til brug til materiel til de 125 motionister.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk