BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Heksen ødelagde eventyret

27-10-2019


BUI's serie 5 holdets oprykningsspil har været beskrevet som et eventyr.

Men i hjemmekampen mod Midtals for godt 10 dage siden, der var en direkte konkurrent til oprykning, var der på dagen intet der fungerede og holdet tabte 1-6.

Efter denne afklapsning fortsatte BUI så med at vinde den næste kamp og kunne så håbe på, at prinsen på den hvide hest hjalp BNS i hjemmekampen mod Midtals. Det var så ikke tilfældet, da Midtals i torsdags vandt kampen og dermed rykkede op i Serie 4.

Så dagens kamp mod Sønderjysk BF var resultatmæssigt uden betydning , da ingen af holdene kunne nå mere end andenpladsen og den giver kun adgang til endnu en sæson i Serie 5. Men holdet ville vise sig bedst muligt frem og slutte sæsonen af med 3 point.

De første 10 minutter var det en ret lige kamp, hvor spillet bølgede lidt frem og tilbage. Men efter 11 minutter viste BUI for første gang rigtigt tænder og sendte bolden lige forbi trekantsammenføjningen på et frispark. Bui fortsatte med at spille pågående og har flere store chancer, men ind vil bolden ikke. Først lige før pausen scorede BUI til 1-0 på hovedstød efter et godt indlæg fra fløjen. Målscorer Ranzau.

Hele anden halvleg var spil til 1 mål og havde det været ishockey havde der været tale om 45 minutters powerplay. BUI målmanden rørte vel bolden 4-5 gange i hele halvlegen.

Efter 78 minutter blev det til 2-0 igen på hovedstød, denne gang efter hjørnespark. Målet igen scoret af Ranzau. Efter 82 minutter blev det til 3-0 ved Noah Østerlid.

Kampen ender 3-0, men havde den endt med en 8-9 mål ,havde det ikke været ufortjent.

En fin afslutning for andetholdet, der har spillet deres sidste kamp i denne sæson.

Men det var en vejrmæssigt alternativ oplevelse for spillere, trænere og tilskuere, da der kom flere større regnbyger endda med hagl ind over banen. Men humøret var højt efter kampen og det endte i fred og ro.

Det kunne ellers have udartet sig, da udeholdets målmand følte sig forfulgt, da tilskuerne gav udtryk for at en bold ikke var ude over baglinien, da dommeren fløjtede. Det tog han meget ilde op og ville til at smide handskerne for at "tale lidt" med tilskuerne. Men dommeren kom spurtende og fik ham dæmpet ned igen. 
 

- jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk