BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Hjemmepublikum fik det de kom for at se

19-09-2021Efter det tætte nederlag til Kolding IF sidste fredag var BUI's Serie 1 igen sendt i kamp denne lørdag eftermiddag. Spørgsmålet var, hvordan sidste uges kamp havde sat sig på moralen.

Spillerne var opsatte og ville ud og vise hjemmepublikum, at de kunne og ville vinde. Men allerede efter 7 minutter kommer BUI bagud, da en tværaflevering bliver opfanget af en Røddingspiller og denne siger mange tak med scoringen til 0-1.

Ellers er der ikke ret meget at berette om 1. halvleg ud over et par enkelte BUI chancer. Men det skal også nævnes, at det er den dårligste halvleg holdet har spillet i flere sæsoner.

Som Træner Rene Østerlid sagde efter kampen: "Der var ingen grund til at skælde ud i pausen, de vidste godt det var skidt". I stedet blev der rettet nogle ting og så gik holdet på banen for at jagte udligningen og sejren inden uret rundede de 90 minutter.

I 2. halvleg blev oplægget omsat og spillet var meget bedre end i 1.. halvleg. Flere gode chancer, men ind ville bolden ikke. Efter 62 minutter får Rødding gult kort og det udnytter BUI prompte. Minuttet efter  får Habib Khan på et gennembrud udlignet til 1-1 og minuttet efter er der igen bud efter målmaskerne, men denne gang tæt forbi stolpen. I samme minut presser Noah Østerlid den sidste Rødding forsvarer og denne fumler så meget med bolden, at Noah siger mange tak og scorer til 2-1. Senere får BUI et frispark, som "Ø" sender ind i feltet og her sætter Søren Liljegren pandebrasken på og øger til 3-1.

Så burde den vel være hjemme og nerverne kunne falde en smule til ro, men Rødding ville det anderledes. Efter 85 minutter får de reduceret til 3-2 på et hjørnespark, hvor bolden først tager overliggeren og via stolpen går i mål. Surt show for BUI, og nerverne kom igen på overarbejde. 

Skulle kampen nu helt ufortjent måske ende med uafgjort eller måske nederlag ? 

Men heldigvis får "Iver" (Nicolai Bach Iversen) i overtiden en friløber og scorer til 4-2, der ender med at blive kampens resultat.

Som "Iver" sagde efter kampen: "Den skulle bare ind, ellers var jeg kommet til at høre for det længe". 

En fortjent sejr set på spillet i 2. halvleg, så de holder bid i toppen. 

Næste udfordring bliver Løjt ude tirsdag aften. Og her kommer "Højt at flyve ..." ind i billedet, for træner Rene Østerlid sagde efter kampen, at er holdet ikke klar fra start og får fundet det gode spil fra 2. halvleg frem, kan det sagtens gå galt på tirsdag. 

Så lad os håbe, at de har glemt dagens 1. halvleg og er klar fra start og kører endnu en sejr hjem. Det ville i den grad pynte på stillingen.

På næste søndag spiller BUI igen ude og denne gang går turen til Haderslev. Det bliver under alle omstændigheder et opgør mellem nummer 2 og nummer 3. Hvem der ligger hvor på søndag er en detalje, men rækkefølgen skulle gerne være BUI som minimum nummer 2 efter sidste kamp..

-jørgen.

Rødding pakkede modstanderen BUI pænt ind men tabte kampen.