BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Humor og kristendom i TV-serien Matador

31-08-2020


Rainer Naujeck tager publikum med på vandring.

Dansk-Tysk Venskabsforening for kirkeligt samarbejde inviterer for anden gang til højskoledag med et spændende program. Det er lørdag d. 26. september kl.10 – 16,30 i Egernsund gl. skole, Sundgade 100.

Naturvejleder Rainer Naujeck, tidligere lærer på Förde-Schule vil guide os på en times gåtur i Egernsund og omegn. Vi kender Rainer som en meget inspirerende naturkender

Dagens foredrag har titlen: ”Humor og kristendom i Matador” ved Ronald Risvig. Han er forfatter til bogen ”Matador og kristendom”, som gennem 24 kapitler/prædikener beskriver, hvordan Matador serien er gennemsyret af det kristne livssyn og fundament. Ronald Risvig er fra 15. september præst ved Ugle Herred i Sydslesvig.

Antonia Blaser, organist i Egernsund kirke, holder en sangtime, hvor der vil blive sunget på både tysk og dansk og måske også andre sprog.

Dagen starter med morgensang og afsluttes med aftensang i Egernsund Kirke.

Alle er velkomne.

Prisen er 225 kr. for medlemmer/290 kr. for ikke-medlemmer inkl. middag og kaffe.

Tilmelding sker hos Karin Sina: 2961 2712 eller dksina@hotmail.com                                      

 

FAKTA:

Foreningen er grundlagt i Gråsten i 2008, og er siden 2018 udvidet til at omfatte de sogne som Nordschleswiger Gemeinde i Østsønderjylland også dækker, nemlig Nordborg, Gråsten, Rinkenæs, Broager, Egernsund, Bov og Holbøl. Formålet er at styrke de venskabelige relationer mellem de danske og tyske menigheder i dette område.

Biskop Marianne Christiansen, Haderslev stift, er foreningens protektor.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk