BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Hundens dag i Broager præsenterer fitness for din hund

06-08-2019


Louise og Iso løber agility, her gælder det om at gennemføre en bane med forskellige forhindringer på tid med mindst mulig fejl.

For første gang holder hundeklubben DcH-Broager Åbent Hus / Hundens dag i Broager. Det sker søndag den 18. august kl. 10.00 – 14.00 på Ringriderpladsen i Broager.

Vi har tidligere været repræsenteret ved kulturnatten i Sønderborg, ringriderfesten i Sønderborg, idrætsugen i Nybøl og skal i år også deltage i Naturens dag på Universe, fortæller formanden for Dansk Civile Hundeførerforening, Broager, Charlotte Christensen.

Til vores Åbent Hus har vi tilrettelagt et program, hvor vi viser forskellige grene af hundetræning bl.a lydighedstræning, rally og agility, men også hundetricks er på programmet. Der vil være mulighed for at få snak med en dyrlæge, få information omkring forsikring af hunden og få en snak med klubbens trænere og høre, hvad vi kan tilbyde.

 

På dagen viser og fortæller vi omkring vores nye tiltag – Fitness for din hund – hvor man i træningen bl.a. bruger store og små træningsbolde i forskellige størrelser og former.

 

Vi har på dagen bestilt en fotograf, så alle der har lyst, kan få deres hund fotograferet helt gratis og samtidig deltager man i konkurrencen, hvor der er præmie til dagens sødeste hund.

 

Der vil være goodiebags til de 25 første, der møder op med hund og der vil være forskellige aktiviteter og konkurrencer for hund og deres ejer. Af andre tiltag på dagen vil der være tombola, lær at flette et hundelegetøj, og der vil være mulighed for at købe noget at spise og drikke.

Programmet for dagen kan findes her.

 

Fakta om DcH-Broager

DcH står for Dansk civile Hundeførerforening, hvor Broager er en lokalforening under DcH-Danmark. Vi træner alle lovlige hunderacer også hunde uden stamtavle.

 

Siden 1995 har DcH-Broager trænet hunde og hundefører på Ringriderpladsen i Broager. Her tilbyder vi træning af hvalpe, rally, agility og lydighed på mange niveauer, men også træningen og aktivering af ”familiehunden”er blevet en stor succes. Vi udbyder desuden kurser i Nosework, Fitness og hundetricks.

 

DcH-Broager har i alt 11 instruktører, der alle har en instruktøruddannelse, og vi efteruddanner os hele tiden for at sikre, at kunne tilbyde den bedst mulige træning.

 

På årsbasis har vi ca. 160 medlemmer og er en af de tre største klubber her i Sønderjylland. De sidste 10 år er vores medlemstal steget med over 50%, og vi vækster fremadrettet.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk