BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Hvor er mændene ??

01-05-2019


Denne gruppe på 34 sangere betaler hver især 975 kr. om året for at få lov til at være med i Broager Egnskor. De betaler med glæde. Og har gjort det år efter år, siden koret økonomisk er kommet med under LOF. Det betyder nemlig også, at de kan aflønne korets dirigent, som de seneste år har været Bettina Hellemann Munk.

- Hende er vi rigtig glade for, understreger Eva Frederiksen. Mindre glad for hun for, at der kun er seks mænd med i koret. – Vi har prøvet at tilbyde en præmie for at skaffe en mand. Det har ikke virket. Men det gælder jo for alle kor, at de mangler mænd. Så der er sange, hvor vi må undvære bas og tenor. Sådan er det. Det lever vi med.

Broager Egnskor er ved at forberede den sidste sangaften i sæsonen. Og sangerne inviterer publikum til at være med. Så der er syng sammen aften på Frk. Jensen i Skelde tirsdag den 7. maj kl. 19, hvorefter koret holder ferie til september.

Broager Egnskor er oprettet i 1941 og øver hver tirsdag. Der er gratis entre på tirsdag, hvor kaffe og lagkage koster 50 kr.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk