BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

I nattens mulm og mørke…OPDATERET

16-11-2018…kan jeg fra tirsdag den 20. november køre ind på genbrugspladsen i Skodsbøl. For jeg har tilmeldt mig hos Sønderborg Forsyning, så jeg kan aflevere mit affald, når jeg har tid – døgnet rundt fra på tirsdag den 20. november. Kom til gratis pølser og vand kl. 15 den 20. nov til den officiele indvielse.

Sønderborg Forsyning har haft så gode erfaringer med døgnåbent på Glansager, at man fra næste uge udvider døgnservice til Skodsbøl og til genbrugspladsen i Vesterlund. Når du tilmelder dig ved at klikke her, så går der 2-3 hverdage, før du er registreret og får en mail fra forsyningen, så du kan køre til porten ved genbrugspladsen og standse op og ringe til numeret på skiltet fra det mobilnummer, du har tilmeldt. Derefter går porten op, og en video-overvågning registrerer dit bilnummer.

På genbrugspladsen er der også kommet nyt tavler som viser, hvordan de forskellige fragmenter skal sorteres, og på hjemmesiden findes der også en sorteringsguide. Forsyningen gør således opmærksom på, at du ikke kan aflevere hvad som helst men kan læse, hvad begrænsningen er – og at du ikke kan afhente/købe kompost uden for bemandet åbningstid.

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk