BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

I påske-kø til genbrugspladsen

15-04-2020Det har i den grad været en påske, hvor tålmodigheden for en del mennesker har været nødvendig. Både Skærtorsdag, lørdag og igen 2. Påskedag var der mange mennesker, der ville af med deres affald.

Det betød lange køer fra begge sider til genbrugspladsen i Skodsbøl.

Alle tre dage var der kø på lige knap en kilometer sammenlagt, og da der kun måtte komme et begrænset antal biler ind ad gangen tog det tid.

Jeg talte med et ægtepar lørdag middag, og de havde stadig 8-10 biler foran sig og det samme fra den anden side. De var startet rundt i svinget nede ved Yachtservice klokken 10:20 og nu 12:05 ikke nået frem endnu. Men som de sagde, "Vi har 2-3 læs derhjemme endnu, men det må vente til en anden dag. Men vores plads i køen giver vi ikke væk, nu skal der snart læsses af."

Alt forløb stille og roligt, da jeg var forbi og der var enkelte der stod og snakkede i behørig afstand fra hinanden. Det var kommunens egne folk, der styrede adgangen og ingen Hjemmeværnsfolk på plads, som andre steder i kommunen.

Tirsdag først på eftermiddagen var der stadig kø ved adgangen, men i meget mindre grad end i påskedagene. Her var der tale om 23-24 biler ialt. Så det lysner forude, men der skal stadig tankes tålmodighed inden man begiver sig afsted. Og i dag onsdag kl.13:37 var der så meget plads, at en enkelt fremmødt kørte direkte ind - uden at holde i kø.

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk