BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

I skal da udfordre forvaltningen

09-10-2018Teknik og miljøudvalget har i dag på mødet besluttet at følge indstillingen fra forvaltningen og giver tilskud til julebelysning i Broager, kreativt værksted på Broagerhus, parkunderholdning i Broager, en fast scene på idrætsanlægget til BUI Rock og andre og en historisk byvandrings-rute i Broager by.

Udvalget besluttede dermed også i dag i første omgang at sige nej til at give midler til Udviklingsforums møder, til Broagers synlighed og sammenhængskraft ved bl.a. at give midler til at udvikle netavisen broager.dk, til markedsdage og til legepladser.

- Teknik og miljøudvalget er også enige om, at fovaltningen forud for næste ansøgningsrunde omkring tilskud til bystrategier vil holde åbent nogle dage og tilbyde ansøgere råd og vejledning til at søge til projekter, som opfylder kriterierne, oplyser udvalgsformand Aase Nyegaard i aften tirsdag efter udvalgsmødet.

- Et afslag betydet jo netop ikke, at man ikke kan søge til marts næste år, og jeg synes da, at man skal udfordre forvaltningen. Pengene er øremærkede til Broager og Augustenborg, tilføjer Aase Nyegaard.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk