BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Ildsjælen fra Holland skaber liv på Broagerhus

05-06-2018


Ved indgangen er nu opsat en info-skærm om livet i huset og i byen.

Wilma på Skeldemark har viet det meste af sit fritidsliv til Broagerhus og lægger ikke skjul på, at hun som mål har, at mange flere begynder at bruge medborgerhuset som mødested, snakke-sted, hyggested og aktivitetshus.

- Jeg har udvidet åbningstiden i info-cafeen, så endnu flere kan se, hvad vi har at byde på. Vi holder åbent også den 14. juni og den 28. juni kl. 15-17, så folk kan komme forbi efter arbejdstid og se, at vi faktisk har fået nogle rigtig gode rammer, og at man kan knytte kontakter med andre mennesker ved at komme i info-cafeen, siger Wilma med efternavnet Klein Lenderink-Looman.

- Jeg er fra Holland. Min mand er lastbilchauffør men arbejder i landbruget, og vi flyttede til Broagerland i 2008. Og vi er faldet godt til. Mine børn bor ved deres far i Holland, og vi har en rigtig god kontakt, så min mand og jeg trives her på Broagerland, fortæller Wilma.

- Det giver mig energi at være på Broagerhus, og det tar’ energi. Sådan er det. Men det er positive energier at se muligheder og at være med til at gøre Broagerhus til et godt sted at være. Folk skal ikke sidde alene hjemme i deres hus men får et bedre liv ved at være med på Broagerhus og snakke og hygge og spillespil mener Wilma, som straks ved åbningen var klar med et tilbud: Wilmas strikkecafe.

- Det er et tilbud, der står åbent onsdag kl. 9.30-12.30 hele året rundt. Man møder bare op, når info-cafeen har åbent. Så hygger vi os med strikketøj, snak og hygge, fastslår ildsjælen fra Holland, som også har været besøgsven, strikkepige i Røde Kors.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk