BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Inviterer foreninger og erhvervsliv til strategi-møde

27-10-2017


Bestyrelsen i Broagers Udviklingsforum har på det første bestyrelsesmøde efter borgermødet om bystrategi besluttet at invitere foreningerne i Broager til et opfølgningsmøde, før der for alvor bliver sat pen til papir. Kommunen har indsamlet ideer på borgermødet og har haft et fornuftigt besøg i det midlertidige bykontor. Men.

- Det er vigtigt i den videre proces, at vi opnår ejerskab; at det er Broagers projekt – med kommunal støtte. IKKE omvendt. Det er den klare besked fra kommunen, fortæller formanden for Broagers Udviklingsforum, Dennis Kinastowski. Både foreninger og erhvervsliv skal føle sig hørt.

Derfor sender vi invitationer ud til et møde i Broagerhus tirsdag den 7. november kl. 19.

Kommunens pennefører, Marie Bonefeld, og yderligere én fra kommunen vil deltage og tage input fra mødet med hjem for at klargøre et udkast til strategi for Broager by. Udkastet bliver præsenteret på et borgermøde i Broagerhus én af de sidste dage i november. Vi offentliggør mødedatoen, når den er besluttet.

Bystrategien bliver en overordnet beskrivelse af den retning, udviklingen kan og bør gå uden at indeholde konkrete forslag til aktiviteter. Områdeinitiativet bliver til et borger-inspireret katalog over de konkrete fremtidige aktiviteter, der kan gøre Broagerland inkl. Broager by til et bedre sted at leve.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk