BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Inviterer til møde om et evt. keramikværksted på Broagerhus

04-06-2019Bestyrelsen for Broagerhus arbejder på at etablere et keramikværksted på Broagerhus. Det indebærer lokaleændringer samt nyinvesteringer i udstyr og værktøjer med mere. Derfor vil bestyrelsen gerne invitere alle der kunne have interesse i at deltage på keramikkurser/-hold med opstart i sept./okt. i år til:

Informationsmøde torsdag d. 20. juni kl. 19.30 på Broagerhus,

hvor vi vil fortælle om de muligheder vi kan tilbyde, når/hvis keramikværkstedet bliver en realitet, oplyser bestyrelsen, som har allieret sig med nogle eksperter, som vil komme og fortælle om de forskellige typer af keramikproduktion der kan tilbydes.

Tilmelding senest tirsdag 18.juni til:

Brogerhus@Broager.dk el. ringe til Erik Krogh 26738130 / Vagn Peter Petersen på 20161806.

Vi håber på, at der er interesse for det nye tiltag/tilbud og har du ikke har mulighed for at deltage i informationsmødet, men er interesseret i at arbejde med keramik i efterår/vinter, er du velkommen til at maile til:

Brogerhus@Broager.dk el. ringe til Erik Krogh 26738130 / Vagn Peter Petersen på 20161806.

I og med at der skal bruges en del penge på ovennævnte projekt, er det vigtigt for bestyrelsen, at der er interesse og opbakning til denne aktivitet, inden vi går i gang.

Har du/I en bekendt eller nabo, som kunne være interesseret i ovennævnte så tag vedkommende med til mødet kontakt os pr. e-mail el. tlf. 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk