BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Jagter Venstre-kandidaters valgplakater med knive

05-11-2017


Politisk motiveret hærværk mod partiet Venstre. Foto: Jørgen Horne.

I nat har knivene været i brug. Venstre-bannere og valgplakater for Venstre er skåret i stykker, skåret ned. Det er sket ved vejen til Skodsbøl, ved Broager og Vester Sottrup. Sagen tages alvorlig.

Erik Krogh, Broager, og Daniel Staugaard, Egernsund, føler sig også personligt ramt på nattens voldsomme vold mod Venstre-bannere og plakater. Hærværket er udøvet medskarpe knive. Bannere ved Rendbjerg-Skodsbøl er skåret itu. Ti valgplakater ophængt ved Broager langs omfartsvejen fra Smøl er skåret ned. Og det er kun Venstre, der er angrebet.

- Det er også gået ud over spidskandidaten Peter Hansens banner ved Vester Sottrup. Så det er næppe drengestreger. Det lugter af noget andet politisk motiveret. Men derfor kan man jo ikke lade være med også at føle sig personligt ramt, siger Daniel Staugaard, kandidat for Venstre i Egernsund til byrådsvalget.

- Lige nu overvejer vi, hvordan vi evt. kan medvirke til at få hærværket opklaret. Men helt sikkert er det, at vi sætter valgplakaterne op igen. Vi forsøger også at få produceret et nyt banner, oplyser han.

Det er første gang, at Daniel Staugaard oplever den slags i en valgkamp. – Jeg synes, det er stærkt bekymrende. Også i Kolding og Fredericia går det ud over Venstres valgplakater. Det er en uheldig udvikling for vores demokrati. Folk burde respektere os som de frivillige, vi er i politik til byrådsvalgene, mener kandidaten fra Egernsund.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk