BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Julen i Broager kirke i coronaens tid

30-11-2021Med de nye retningslinjer for coronahåndtering har menighedsrådet og præsterne i Broager lagt en plan for kirkearrangementerne og handlingerne resten af året, oplyser formanden Marianne Tychsen.

Der må, i lighed med alle andre offentlige arrangementer, maksimalt opholde sig 100 personer indendørs uden coronapas. Hvis antallet overstiger dette, skal der fremvises coronapas.

Til de fleste kirkelige handlinger vil det ikke være et problem, at der er maks begrænsning på antal kirkegængere. Til de tre juleaftensgudstjenester og til koncerterne, der afvikles i december, vurderer menighedsrådet, at der være et behov for regulering . Derfor skal der til koncerterne vises coronapas og der veksles mellem fremvisning af pas og maks begrænsning til julegudstjenesterne sådan at handlingen kl. 13 er med forevisning af coronapas og  kl. 14.30 og kl. 16.00 er med maksimalt 100 personers begrænsning.


Begravelser og bisættelser aftales med de enkelte familier. Broager Sogn har haft den store glæde, at være rammen om rigtig mange barnedåb i løbet af det sidste halve år. Det betyder også, at der i øjeblikket ikke er planlagte dåb resten af året, så der vil ikke være behov for regulering i den forbindelse.


Mere information ved præsterne eller kirkekontoret, se HER