BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Jyllandsserien kalder lørdag

14-10-2022


Nu skal vi ikke sælge bjørnen før skindet er skudt. Eller med andre ord, annoncere at BUI's Serie 1 hold næste sæson spiller i Jyllandsserien.

Men det ser rigtigt godt ud før lørdagens kamp (15. oktober) mod Oksbøl hjemme på Sus Park klokken 15:15. Her er kravet 1 point for allerede 3 spilledage før slut at tage den direkte oprykning.

For Serie 1 har i denne sæson siden den 1. kamp de tabte ude ikke, set sig tilbage. De har siden spillet yderligere 10 kampe og vundet alt med undtagelse af 2 uafgjorte.

Dog har både Træner Rene Østerlid og "Iver" (Nicolai Bach Iversen) givet udtryk for, at de tager en kamp ad gangen. Men denne gang går det forhåbentlig ikke, som set flere gange i tidligere sæsoner. Her blev det hele afgjort i de døende minutter på sidste spilledag. Det behøver I ikke drenge, luk spændingen nu med oprykning på lørdag. Ingen gummiben, tak.

Oksbøl har også noget at spille for, da de kan nå 2. pladsen om en kval-kamp til samme Jyllandsserie. Så der står noget på spil for begge hold. Og samtidig er det også revancheopgør for Oksbøl, der pga. det sene udlignende mål i sidste kamp i den foregående sæson mistede muligheden for at få den direkte oprykningsplads. Det endte med både 2 røde kort i de døende minutter til Oksbøl og dramatik i stor stil.  Her endte Oksbøl på 2. pladsen med en kval-kamp de tabte og derfor igen spiller serie 1 i denne sæson.

Så kig forbi på lørdag eftermiddag og oplev forhåbentlig oprykningen komme i hus. Holdet fortjener opbakningen og hvis det ikke skulle ske sådan en dag, hvornår så ? Specielt når der denne gang står meget mere på spil end i pokalkampen mod Fredericia tidligere i år.

Vejrudsigten ser lige nu fornuftig ud for oktober måned.

Skuret har åbent, så der er også mulighed for lidt til ganen og maven.

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk