BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Kampen derpå - mod Aalborg

04-12-2021


Fra kampen mod Aalborg. (Foto: Jan Petersen)


Efter den fænomenale sejr ude over Lystrup var der nok mange, der håbede på sejr over Aalborg Futsal i sidste uge.

Det skete desværre ikke. BUI kunne ikke stille med deres bedste hold, da der var et par afbud og et par spillere, der måtte melde fra pga. skader.

De spillere der i stedet var med, gjorde hvad de kunne og kunne ikke lastes for nederlaget. De kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne. Men de mødte et på dagen bedre hold, der også var bedre spillet sammen.

Men BUI havde i starten af kampen et skud på stolpen inden Rasmus Hytteballe Clausen efter 7 minutter scorer og BUI er foran 1-0. Flot mål efter at have erobret bolden på midten af banen får den i netmaskerne.

Efter 9 minutter sker det, som ikke måtte ske. Aalborg udligner. Kampen bølger frem og tilbage, men det meste fra BUI er på langskud og ikke nogle deciderede store målchancer. Efter 16 minutter kommer Aalborg foran med 1-2 på et forkølet skud, som BUI målmanden ikke når at se.

Efter 32 minutter sætter aalborg bolden på stolpen efter et langt udkast fra deres målmand.
Aalborg har i den resterende del af kampen et par chancer, men formår ikke at få bolden i mål. Kampen ender 1-2.

Træner Hisham Al-Bakaa gav efter kampen udtryk for, at han ikke var tilfreds med sin egen indsats. Der var et par ting, som han efterfølgende gerne ville have gjort anderledes. Men som han sagde, "Vinder vi er det spillernes indsats, taber vi er det min".

-jørgen.