Broager.dk

Klubhuset i Skelde rummer kursus i rygestop

Landsbylauget i Dynt-Skelde-Gammelgab har takket ja til kommunens tilbud om at være med til at igangsætte et kursus i rygestop. Kurset afvikles i klubhuset. Og i aften mandag (13. marts) er to af pladserne allerede besat. Der er med andre ord fortsat 10 borgere i lokalområdet, som kan være med.

Alle landsbylaug har fået tilbuddet om lokale rygestopkursus, og det er i første omgang landsbylaugene Dynt-Skelde-Gammelgab og Asserballe, der har meldt ind og ønsket at være med til at starte et lokalt rygestopkursus, skriver Sønderborg Kommune.

Rygestopkurserne kører almindeligvis i Nordborg, Gråsten og Sønderborg, men nu altså også – som noget nyt – i to landsbyer, og midt i april starter der lokale rygestopkurser begge steder.

Syv tirsdage i Skelde

I Skelde klubhus er der rygestopkursus tirsdage kl. 19 til 20.30 med opstart den 11. april. Der kan være 12 deltagere på hvert kursus, og kurserne løber over syv gange.

På et rygestopkursus får kursisterne støtte til at komme ud af deres afhængighed og holde fast i beslutningen om at være røgfri og nikotinfri. Rygestopkurset er for alle, hvad enten man er ryger, bruger e-cigaret, snus eller nikotinpræparater. Tilbuddet er gratis for alle, der bor eller arbejder i Sønderborg Kommune.

Tilmelding:

Hvis du vil med på holdet i Skelde, så kan du tilmelde dig HER Du kan ved at bruge linket se, om der fortsat er plads.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing