BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Køb billet til egnsspillet på hjemmesiden

30-05-2018- Vi udbyder 250 billetter til hver forestilling, og det er første gang i år, at vi sælger billetterne til egnsspillet via vores egen hjemmeside, så vi er selvfølgelig lidt spændte på, hvordan det vil gå. Men allerede nu har vi solgt lidt under 100 billetter, oplyser Carsten Hauerberg, formand for Cathrinesmindes Venner.

Og det er nu ganske let at købe billet til egnsspillet ”Fare Fare krigsmand. Man skal gå ind på hjemmesiden www.cm-venner.dk

Ved online køb er det vigtigt at begynde med at vælge den dag, man vil have billet til. Derefter guides man igennem.

Hvis man ønsker hjælp til at købe billetter, så kan man møde i god tid til ”Syng sommeren ind” aftenen på Cathrinesminde Teglværk den 7. juni.

Godt tilbud til grupper

Er man minimum 15 personer, der ønsker at købe billet, er der en god rabat. Denne mulighed er skabt for at gøre det attraktivt for firmaer, personale-foreninger og foreninger af enhver art at tage på udflugt sammen til en fælles oplevelse, som man kan tale om bagefter

Skuespillerne er i gang

På Cathrinesminde er instruktør Kristian Hald og skuespillerne i fuld gang med indstudering af stykket begunstiget af det gode vejr.

Spillet ”Fare-fare krigsmand” er skrevet af Jacob Clausen på baggrund af de ca. 700 breve, som teglværksejer Christian Hollensen, der var indkaldt som soldat i 1. verdenskrig, og dennes husbestyrerinde, senere hustru, Ingeborg Andresen skrev til hinanden under krigen. Brevene findes i dag på Museet på Sønderborg Slot.

Her i 100-året for 1. verdenskrigs afslutning, ønsker vi igen at sætte fokus på krigen og dens konsekvenser, både for soldaterne og dem derhjemme på Cathrinesminde Teglværk. Kvindernes rolle og indtog på arbejdsmarkedet har en særlig plads i spillet.

I pausen serveres kaffe, hvis det ønskes, kaffepunch, og fedtemadder i tråd med teglværksarbejdernes livsbetingelser. (inkluderet i billetten)


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk