BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

KØR-MÆ å kom hinnanen ve´

02-09-2019- Det skal fortsat være muligt at bo, leve og arbejde i hele Sønderborg kommune, så derfor får alle andsbylaug, deres nærområde og deres foreninger nu mulighed for at booke landsbybusserne i Kværs-Tørsbøl-Snurom, Dynt-Skelde-Gammelgab og Lysabild fra i dag, oplyser de tre landsbylaug.

”For at øge samkørslen og fællesskabet til glæde for klimaet samt give mere mobilitetsfrihed, har vi valgt at invitere flere med og ”rykke sammen i bussen”, fremfor at vi alle kører efter hinanden i private biler, når vi alligevel skal samme sted hen”.

KØR-MÆ å kom hinnanen ve´

På Broagerland er det Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug, der står for udlejningen, og det er Roy Hansen og Caja Hansen, som på Broagerland står bag ordningen. Caja Hansen har produceret reklamevideoen, som du kan se ved at klikke her.

LANDSBYBUSSEN

Book på nettet hos én af de tre landsbylaug for under 3 kr. pr. kilometer:

Dynt-Skelde-Gammelgab
Kværs-Tørsbøl-Snurom
Lysabild

Fyld tanken op efter brug og aflever bussen i mindst samme stand, som du modtog den i
Tag på tur med familie, naboer og venner

GODT FOR FÆLLESSKABET, GODT FOR KLIMAET og GODT FOR DEN LANDLIGE HYGGE..

PS. Det er nu muligt også at tage cyklerne med. De tre landsbylaug har nemlig fået fremstillet en trailer til 10 cykler. Beslagene kan på en enkelt måde ændres, så der også kan medtages handicapcykler. Book cykeltraileren her 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk