BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Kommunen har ændret skiltningen på Mejerivej

02-06-2022Så er der lidt lys forude for trafikken omkring Nejsvej.

Forventningen er, at der i slutningen af næste uge bliver lukket op for trafikken på Nejsvej. Ifølge Arkil er der bestilt asfalt til strækningen til på tirsdag, og herefter skal der laves afstribning. Såfremt der måtte løbe udfordringer på dette arbejde, kan det være, at vi skal forbi weekenden, inden det er på plads.

Til gengæld hjælper det ikke meget på situationen på Mejerivej, da Ramsherred/Sct. Pauli forventes spærret frrem til midt eller sidst i august.

Men her er der igen udsigt til, at det kan senere. I starten af Ramsherred løb entreprenøren blandt andet ind i et stykke solidt fundament, der først skulle fjernes. Dette kom som en overraskelse og var ikke med på nogen tegninger, så ind i mellem dukker der ting fra svundne tider op, når der graves. Og planer må revideres.

Med hensyn til Mejerivej er der som tidligere skrevet en udfordring. I går onsdag har Sønderborg Kommunes Vejmyndighed været ude og kigge på sagen og forsøger at finde en fornuftig løsning. Konkret er skiltningen på Mekjerivej ændret, så 30 km hastighedsbegrænsning tydeligt gælder for hele Mejerivej.

Der er lys forude for en del trafikanter til og fra blandt andet Broager Skole, mens en anden stor del må vente på, at gravearbejdet er afsluttet inden trafikken igen kan køre via Ramsherred/Sct. Pauli til og fra Broagerland.
-jørgen.