BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Kun åbent for adgang365

22-12-2020Fra i morges onsdag den 23. december og frem til 2. januar er der kun adgang til genbrugspladsen i Skodsbøl for forbrugere med adgang365. Lukningen for den brede befolkning forklares med, at der blandt medarbejdere på genbrugspladserne er konstateret COVID-19 smitte. En del af medarbejderne er derfor sendt i isolation, oplyser driftschefen hos Sønderborg Forsyning, Stinne Stokkebo.

- Vi vil løbende vurdere situationen, når vi får resultaterne af de mange testsvar, som vi afventer. Går det bedre end forventet, kan vi måske åbne nogle af genbrugspladserne lidt før, forventer Stinne Stokkebo.

Med adgang365 får man adgang til genbrugspladserne uden for bemandede åbningstider. Alle der bor i Sønderborg Kommune kan tilmelde sig adgang365 via deres mobilnummer på Sønderborg Forsynings hjemmeside: www.sonfor.dk/365.

Når genbrugspladserne er åbne for adgang365 skal der være medarbejdere til at håndtere det affald, som bliver afleveret, og derfor vil man trods lukningen for alle andre end 365-forbrugere møde medarbejdere på pladsen, som overvåger uden at vejlede.