BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Kunstner og foredragsholder viser stærke farver

30-09-2018Tine Knudsen fra Sønderborg, udstiller på Broagerhus frem til 26. oktober

- Jeg udstiller malerier fra to serier. Mosaik-serien er inspireret af kirkelige mosaikvinduer tilsat fabeldyr og mønstre. Jeg bruger stærke, glade farver med inspiration fra mine rejser rundt i Sydamerika. Abstraktion-serien er baseret på de lyse årstiders stemninger og farver, fortæller hun om sin udstilling.
Tine Knudsen er født og opvokset i Sønderborg og har malet siden hun var barn. Hun har gået på Sønderjyllands Kunstskole og Kunsthøjskolen i Holbæk og er uddannet cand.mag. Moderne kultur og kulturformidling.

Tine Knudsen er også foredragsholder – og giver bl.la. inspiration til din næste Berlintur. Mindesmærkerne i Berlin har dannet skole for, hvordan moderne mindesmærker udformes. Det går dog ikke altid stille for sig, når politikere, interesseorganisationer, kunstnere og berlinere skal blive enige om, hvem der skal mindes og hvordan.

Science Fiction og Moderne Myter er et andet foredrag, som sætter fokus på, hvorfor vi egentlig er så interesseret i det, der skræmmer os. Hun gør os gerne klogere på nogle af science fiction-genrens myter og temaer i nyere bøger, film og tv-serier.

Du kan se mere om Tine Knudsen på hendes hjemmeside ved at klikke her


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk