BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Kvinden er uden for livsfare

19-07-2018


Efter den voldsomme ulykke i går har mange lagt særligt mærke til lastbilerne ved Brugsen.

Den 81-årige kvinde fra Broager, som i går lå fastklemt under en lastbil ved Super Brugsen, ligger fortsat på sygehuset i Flensborg. Hendes helbredssituation er stabil, og hun er uden for livsfare, oplyser politiet i eftermiddag til netavisen broager.dk.

Politiet har fortsat efterforskningen i dag og bl.a. set Brugsens videooptagelse, hvor man ser den 81-årige pludselig være bag lastbilen.

- Politiet vil, når efterforskningen er afsluttet, involvere vejmyndigheden, og ikke sjældent fører et færdselsuheld med sig, at vejforløb eller skiltning bliver ændret. Men vi kan endnu ikke sige, om der konkret er behov for ændringer i Broager, oplyser vagthavende ved politiet i Syd- og Sønderjylland.

Også Super Brugsen følger sagen meget tæt. Det er første gang, at der har været et uheld med lastvogne, som der kommer mange af dagligt. – Vi må afvente sagens gang, og hvis konklusionen bliver, at sikkerheden omkring lastbilerne ikke er god nok, så medvirker vi selvfølgelig, siger uddeler Michael Næsby, som er lettet over meldingen om, at den 81-årige er uden for livsfare.

En kommentar på facebook:

Mads Damsgaard Sørensen: ”Det samme kunne være sket for mig da jeg ville bakke min ølbil hen til rampen ved Broager Brugs. Jeg nåede lige at skimte en person i bagspejlet gå om bag lastbilen mens jeg bakkede. Også en ældre dame. Skræmmende.”


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk