BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Læserbrev: "Skider" på borgerne

01-01-2019


Af Ole Hansen, Iller Standvej

En kommentar til  Erik Lorenzen.s  læserbrev den 30.12.18 om:  Utidig  politisk indblanding vedr. Den Tyske Børnehave i Broager.

Om der har været politisk indblanding, eller ej i forbindelse med udstedelse af en byggetilladelse til børnehaven på Vesterbakke i Broager, vil jeg ikke dømme nogen for, men det vil undre mig såre, hvis der ikke har været (i samarbejdets hellige navn !)

Forhenværende byrådsmedlem Erik Lorenzen forsvarer sig selv og Åse Nygård med, at helt frem til Byrådsmødet den 3. maj 2017 gik de to ind for at lave en lokalplan –  .

Det vil  sige:  Fastholde den demokratiske proces vedr. ovenstående børnehave.

De to nævnte personer blev åbenbart belært af andre byrådsmedlemmer om, at udførelse af lokalplan ikke var nødvendig.

I samarbejdets hellige navn og for ussel sympati kunne man så feje alle demokratiske processer bort, og ”skide” højt og flot på lokalbefolkningens ønske om en lokalplanproces, inklusiv en VVM redegørelse.

Netop denne handling beviser jo med al tydelighed, at der på beslutningstidspunktet ikke var en eneste fra de tre partier:  Socialdemokratiet, Slesvisk parti og  Fælleslisten ,der mente/mener noget som helst med de demokratiske processer- men derimod tromler ”skider” på borgerne – når bare man kan mønstre et flertal (I samarbejdets hellige navn!)

Ovennævnte fremgangsmåde gik så ikke, - Gud ske lov og tak for det – men har i stedet for efterladt store og dybe ridser i troværdigheden.

Med ønsket om et godt nytår til alle, samt et stort ønske om, at  de demokratiske processer må gro i Byrådets baghave i 2019 og fremefter.

Ole Hansen
Iller Strandvej 30
Broager

                                                     


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk