BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Legepladser, stier, projekter - nu gælder det - mød op

26-02-2018Kommunen har penge til konkrete udviklingsprojekter på Broagerland og i Broager by. Men det er op til borgerne at finde ud af, hvad de ønsker, og derfor er ildsjæle og alle med lyst til at deltage i arbejdsgrupper inviteret til opstartsmøde tirsdag den 6. marts på Broagerhus.

- Lad os gå i gang og hjælpe hinanden og vise, at vi vil noget i Broager og med Broagerland, lyder opfordringen fra formanden for Broager Forum, Dennis Kinastowski.

Projektet med at udvikle Broager og Broagerland hviler på borgere. Det er lokalt, vi skal vise viljen og engagere os. Og derfor er foreningerne repræsenteret i Broagers Udviklingsforum enige om, at der nu skal nedsættes arbejdsgrupper, som vil udvikle ideer og projekter og danne sig overblik over økonomien i at gøre byen og Broagerland endnu mere interessant.

Vigtig med konkrete projekter

Igennem Udviklingsforum kan vi være med til at præge både bybilledet og de muligheder der ligger i vores by. Det kan være flere legepladser, toiletter, eller skilte. Det kan også være ting vi slet ikke har tænkt på endnu. Det er rigtig vigtigt, både for os og for kommunen, at ideerne nu bliver til konkrete projekter.

Kommunen har udarbejdet forslag til en bystrategi for Broager, et områdeinitiativ for Broagerland inklusive Broager by og en masterplan for hele området. Så det er nu, at ildsjæle og andre kan komme til. 

Du kan læse om bystrategien ved at klikke her

Vores by - mulighedernes by

Vi skal gribe den chance, vi har for at gøre vores by endnu bedre. Vi kan ruste os til fremtiden og sikre os flere tilflyttere ved at gøre vores by til mulighedernes by. Det er ikke kun igennem foreningerne du har mulighed for at sætte dit præg på byen.

Jeg vil opfordre alle til at deltage i mødet den 6 marts. Her kan man byde ind med forslag og melde sig ind i arbejdsgrupper og på den måde være med til at gøre en forskel. Vi kan sidde i vores hjem og brokke os, eller også kan vi rejse os nu og gøre den forskel, vi alle efterlyser.
 

Vi mangler hænder i arbejdsgrupperne. Kan du se muligheder? Har du visioner og ideer til hvordan det kan gøres bedre? Har du svaret på hvad der skal til for at Broager for flere tilflyttere, så vil vi utrolig gerne se dig den 6. marts.  

Til mødet den 6 marts kan du også høre mere om de ting vi allerede er i gang med, de initiativer der er sat i værk ,og hvad der venter vores by i fremtiden.

Hvordan skal Broager se ud om 20 eller 30 år. Kan vi lokke tilflyttere til, eller skal vi ende som andre landsbyer. Kan vi udvikle os ud af de store byers tiltrækningskraft?
 

Vi kan og skal mere her i Broager!

Skal vi være en CO2 neutral by? Skal vi være en by med en ugentlig markedsdag? Skal vi være byen med et hyggeligt Café miljø, eller måske byen med fællesskab som trækplaster? Vi kan også tænke i helt andre baner, for vi har både hav og skov omkring os. Skal vi være det sted hvor folk flokkes til for at dyrke udendørs idræt?

Jeg mener, at vi kan, og jeg mener, vi har mere at byde på, end så mange andre byer har.
Vi kan og skal mere her i Broager!

Kom til møde på Broagerhus tirsdag den 6. marts kl. 19 og vær med til både at præge og udvikle din by.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk