BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Lidt af en sensation for Broager i aftes

20-11-2021Efter den smalle sejr i fredags mod Skive, stod der en stor udfordring foran BUI i går aftes i udekampen.

Aftenens modstander hed Lystrup som Broager tabte til i sidste sæson med 8-1.Lystrup. Et hold der de sidste mange sæsoner har spillet med i toppen af Ligaen og kun var et mål fra mesterskabet i 2020. 

Mange havde nok håbet på et enkelt point eller i mangel af bedre et smalt nederlag. Men nej, BUI havde fundet heldet, medvinden på futsalbanen og dygtigheden frem denne fredag aften.

Kampen ender med en sejr til BUI på 4-5. Det kan kun beskrives som utroligt, flot, ja sensationelt.

I starten af kampen kom BUI bagud med 2-0 indenfor de første 10 minutter, men formår at kæmpe sig tilbage. De reducerer efter 16 minutter ved Omar Burhani og de næste syv minutter formår de at få udlignet og komme foran. 21 min 2-2 ved Søren Liljegren og 2-3 efter 23 minutter ved "Iver" (Nicolai Bach Iversen). 3 minutter senere udligner Lystrup til 3-3. Men det er BUI ikke tilfreds med og kommer igen foran med 3-4 i samme minut ved Omar Burhani. Efter 30 minutter bringer "Ø" (Nicklas Østerlid) BUI foran 3-5, men denne gang er det Lystrup der slår igen indenfor samme minut og reducerer til 4-5. Lystrup brænder efterfølgende et straffespark og indenfor de sidste minutter brænder Lystrup yderligere et straffespark. Bege straffespark er såkaldte akkumulerede frispark, der bliver til straffespark, efter 5 dømte frispark. 

Resultatet holder kampen ud og BUI tager dermed de 3 point med sydpå, men lige så vigtigt er det at de nu er bedre indbyrdes end Lystrup. Det kan ende med at blive stort i klubbens "kun" anden sæson i Ligaen.

broager.dk vil forsøge at få reaktioner fra træner og spillere i den kommende uge op til Aalborg kampen.

Næste kamp er lørdag (27. nov.) hjemme mod Aalborg Futsal. Kampen spilles klokken 1900 og der kan købes billetter HER
Husk Coronapas eller test for at komme ind og opleve kampen.
-jørgen.