BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Lions-donation til musikfestival på Strandhjem

05-04-2018


Ruth Brandstrup modtager checken fra Erik Krogh

Lions fra Broager-Gråsten var tirsdag aften på besøg på Strandhjem i Brunsnæs, hvor formanden, Erik Krogh, Broager, overrakte en check på 5.000 kr. til leder af Strandhjem igennem 38 år Ruth Brandstrup. Pengene skal bruges til en musikfestival. Den afvikles i august. 

Gennem tiden har Lions ydet støtte til Strandhjems mange investeringer og anskaffelser med det formål at hjælpe hjemmets personale og beboere til at få endnu bedre hverdag.

Strandhjem er en selvejende institution med en valgt bestyrelse og en daglig leder som står for den daglige drift.

Leder af Strandhjem igennem 38 år Ruth Brandstrup tog os med på en rundtur i hjemmet og fortalte om dagligdagen og de udfordringer der har været ,siden hun startede som leder.

Der er foretaget adskillige udvidelser og ombygninger siden 1980, således at hjemmet i dag fremstår i virkelig flot stand og beliggenheden er absolut unik ned til Flensborg Fjord.

Man kan tydelig fornemme at det er godt at være beboer Strandhjem vi er som en stor familie kunne Ruth berette og det gør, at vi kan være fælles om mange gøremål såvel ude som inde og, at der er mange aktiviteter beboerne kan være med til og som gør hverdagen mere spændende for alle.

Efter rundvisningen kunne forsamlingen kunne nyde kaffe og dejlige hjemmebagte kager samt stille spørgsmål til leder og personale. Ruth kunne også fortælle at hun stopper som leder her til sommer og at en ny er fundet.

Som afslutning på besøget kunne Erik Krogh der i år er præsident for Lions Broager-Gråsten overrække kr. 5000,00 der skal bruges i.f.m. Strandhjems Musikfestival 2018, der løber af stablen den 16. august.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk