BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Lions klar til at åbne for nye medlemmer

18-09-2020Lions Club Broager-Gråsten

Torben Schütt , som også er vicevært på Broagerhus, overtager præsidentembedet i Lions Club Broager-Gråsten for klubåret 2020/2021. Med sig i bestyrelsen har han Henrik Adler-Nielsen, Tom Strandholt, Carsten Lydiksen, Benno Kay og Jan Christensen - med Erik rogh, Broager, som klubbens PR-koordinator. Han siger om klubbens aktiviteter, at det er præget af Covid19 og med aflysningen af årets Oldtimerløb, Torvedagene i Gråsten og Æblefestivalen..

Vi håber 2021 kommer til at være mere ”normal”, men vi må se hvordan det udvikler sig. Vi fortsætter vores normale klubarbejde og mødeaktivitet og sidst på året begynder forberedelserne til næste års Oldtimerløb m.m.

Vi har også fokus på, at få nye medlemmer i Lions Club Broager-Gråsten. Som medlem er man med til skabe rammerne for et positivt og inspirerende sammenhold i klubben og samarbejde om klubenes aktiviteter. Disse aktiviteter er med til, at vi kan yde støtte til mange formål i vores lokale område. Vi ser frem til et spændende og mere normalt klub år, siger Erik Krogh, PR-koordinator i klubben.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk