BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Løftet til Løverne fra Broagerland: I vil se os igen

06-02-2019


Thierry fra Gammelgab og canadiske Ron efter afslaget

Canadiske Ron og franske Thierry fra Gammelgab ejer og udvikler sammen Heroic Sport & Pahlavandle. De to iværksættere  vandt sidste år iværksætterprisen og blev straks derefter spurgt, om de havde lyst til at møde Løverne i Løvernes Hule i DR TV. Svaret var ja, og i aften så vi, hvordan mødet var. Og hvad der kom ud af mødet.

Løverne blev tilbudt at investere 250.000 kr. for 5 procent af virksomheden. Og efter nogle underholdende gode minutter kom dommen: Jeg er ude – lød svaret fra fem investorer. Og svaret fra Broagerland lød: I vil se os igen.

- Efter at vi sidste år vandt den nationale iværksætterpris er det gået rigtig stærkt med salget, fortæller Thierry Sanchez fra Gammelgab til broager.dk.

- Vi vil forsat søge investorer, men indtil det lykkes vil vi udbygge salget via de sociale medier. Vi tror på konceptet. Vi er sikker på øget opmærksomhed efter i aften, hvor jeg personligt gerne havde set, at løverne havde spurgt lidt mere kritisk ind til vores forretningsplan, siger Thierry Sanchez.

På TV oplyste canadiske Ron og franske Thierry, at de via internettet foreløbig har solgt til 50 lande, og at 120 hver måned nu betaler de beskedne 36 kr., det koster at få Thierrys instruktioner. Tre videofilm forklarer meget for nybegynderne.

- Indian clubs eller “køller” har eksisteret i mange hundrede år. De har overlevet som træningsredskab siden de Persiske krige og med god grund. Pahlavandle™ gør det muligt for alle at finde præcis den start vægt der passer dig bedst!

Se mere om historien med iværksætteren fra Broagerland ved at klikke her

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk