BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Lokal arkitekt deltager i TV-serien om nye klassikere

08-09-2020


Anne Boysen fra Broager er i gang med sin sofa.

Møbelarkitekten Anne Boysen, som er datter af Peder Lorenzen, der i 1974 etablerede PL Snedkeri i Broager, er den ene af deltagerne i DR’s serie ”Danmarks Næste klassiker”. I aften skal hun sammen med de øvrige deltagere i konkurrencen give sit bud på en sofa. Den er delvist produceret hos hendes storebror Morten, der har overtaget faderens snedkeri på den nuværende adresse i Sønderborg og har ændret firmanavnet til 3D inventar.

-Enten bliver det sindssygt spændende eller noget bæh, siger Anne Boysen i introen til udsendelsen i aften. Hun vil berøre folk og vil enormt gerne introducere farver og materialer. Mens hun er eksperimenterende og idérig, er storebror Morten håndværkeren med overblikket og løsningerne til, hvordan et projekt kommer i mål.

Om sin løsning med sofaen i aftenens TV-udsendelse siger hun: - Jeg håber, at dommerne vil lægge mærke til, at den svæver.

Om Anne også svæver. Det er seerne ikke i tvivl om.

Og hvad dommerne sagde til løsningen. Ja, det kan du allerede nu se på internettet ved at klikke HER eller se med i aften på DR1 kl. 20.