BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Lykkes det – ja, det kan afhænge af dig

13-09-2020Forud for mødet om valg til menighedsrådet på  tirsdag aften den 15. september i Sognegården i Broager tør ingen spå om udfaldet. Optakten til valget er ganske usædvanlig. Syv af ni medlemmer af menighedsrådet ønsker ikke genvalg. Vil der blandt de fremmødte være syv, der har lyst og vilje til at gøre en frivillig indsats for kirke og menighed? Og vil der være ni kandidater vil valg af stedfortrædere?

- Menighedsrådets nuværende medlemmer har ikke opnået tilsagn om afløsere, så situationen er åben. Vi håber virkelig på et godt fremmøde, siger formanden for valghandlingen tirsdag aften, Marianne Tychsen.

- Alle i sognet kan jo deltage. Ikke-medlemmer af folkekirken er velkomne uden tale- og stemmeret. Men alle er velkomne.  Medlemmer af folkekirken, som er på valglisten til valg i Broager, kan både stemme og stille op.

Marianne Tychsen er parat til at bede kirkens ansatte og nuværende rådsmedlemmer om at forlade lokalet, hvis der bliver fuldt hus.

-Vi har plads til 44 gæster i Sognegården. Om nødvendigt behøver jo kun valgformanden og dirigenten at være til stede i salen udover de borgere, der møder op, oplyser Marianne Tychsen.

Men uanset fremmødet skal der stemmes tirsdag aften. Stemmetallene afgør rækkefølgen. Der skal vælges ni, og der kan stemmes på op til fem kandidater.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk