BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Måske også du vil være med

14-08-2019Broager Kultur havde tirsdag aften inviteret til planlægningsmøde for deres efterårsevent "Mørkets gerninger - Mareridt på teglværket" på Cathrinesminde Teglværk.

Alle der havde ideer og lyst til at deltage i en eller anden form var velkommen.

Der dukkede 10 mennesker op ud over Broager Kulturs egne medlemmer. Der var lige fra novicer til mere rutinerede kræfter repræsenteret indenfor de fleste relevante områder.

Mødet startede ud med en kort orientering omkring selve eventet og de praktiske forhold og selve baggrunden som danner historien for afviklingen. Her var der lavet et filmklip som blev afspillet. 

Selve oplægget går på, at det skal være en historisk scenarie fra omkring 1919 tilsat gru, uhygge og spænding for sanser og følelser med et lokalt tilsnit.

Derefter blev der åbnet for ideer og der kom mange spændende emner på bordet. Der blev i grupper kigget på flere af de scener som var lavet i en råskitse og der kom virkeligt kød på dem, så de er til at arbejde videre på.

Aftenen sluttede med, at turen gik ned på Teglværket for at se på forholdene og danne sig et overblik op de områder, hvor de forskellige scener skal afvikles.

Broager Kultur hører gerne fra andre, der kunne have interesse i at hjælpe til med at afvikle eventen den 02. november. 

Her er der tale om personer der kunne tænke sig at spille med i en rolle, statister, hjælp til den praktiske afvikling både før - under og efter eventet og alt andet som kunne komme i spil.

Det hele er først i opstartsfasen, så der er stadig mulighed for at være med til at sætte sit præg på afviklingen. 

Skriv til Broager Kultur på broagerkultur@gmail.com og fortæl hvad du kunne tænke dig at hjælpe med og eventuelle gode ideer.

Broager Kultur ser frem til at kunne få sat dette event på skinner og få lavet en god og spændende aften med en lidt anderledes oplevelse for gæsterne.
-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk