BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Maliq cup - en stor fornøjelse

27-01-2019


Foto: Jørgen Michelsen.

Så er Maliq Cup 2019 afviklet i en god og sportslig ånd..

Allerede i forhallen, hvor information og stævnekontor lå, kunne du fornemme en masse energi. Små børn render rundt og leger, mens storesøster eller bror er ved at gøre klar til at spille. Med mange tilskuere på lægterne.

Om det var de store spillede lørdag eller de små spillede søndag, var der kun store smil og en glæde som kun kunne smitte. De havde en rigtig god dag, så det ud til. Og mon ikke der var nogle, der er en smule trætte, da de kom hjem ?

Ligegyldigt om det var de store eller de små U7, så forsøgte de at spille med hæl og tå, og det lykkedes rigtig mange gange. Så hvis de holder lysten til at spille bold i de kommende år, er der vist gode muligheder for en plads på ynglinge og seniorfodbold. Gad vide om det er trænerne eller en kombination af træner og TV-fodbold der inspirerer dem? Forhåbentlig begge dele.

Specielt sjovt synes jeg, det var at se de små U6 og U7. Her var en stor del af tiden alle drenge/piger på bolden. Utrolig energi de viste. Ind skulle bolden, og var det modstanderen der scorede, var det ærgerligt, og så blev der prøvet igen. Heidi Hagensen Petersen fortalte, at den yngste deltager var 4 år og megastolt, da spilleren kom på podiet.

Tovholder Heidi Hagensen Petersen fra BUI fodbold er superglad og supertilfreds med stævnets afvikling og roser de mange frivillige som stævnets afvikling afhænger af. Uden frivillige, ingen stævne. Så en stor tak til de mange frivillige fra BUI Fodbold fra tovholderen. Det er hermed givet videre.

Næste arrangement er allerede i støbeskeen og bliver Maliq Sommer Cup, håber BUI Fodbold. Det ser i hvert fald ud til, at det i år kan løbe af staben i modsætning til sidste år. Her var det nødt til at blive aflyst på grund af ændrede turneringsplaner, der gjorde at der ikke kunne findes nok deltagende hold.

Så en god weekend for både de mange spillere og de frivillige der gjorde det muligt. Det viser også, at det er muligt i en mindre by at stable arrangementer til glæde for mange på benene. Tak for det.

- Jørgen


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk