BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Maliq Cup på Idrætscenteret lørdag

23-05-2019


Idrætscenteret i Broager bliver hele lørdagen fyldt med glade og forventningsfulde børn, når BUI Fodbold igen afvikler Maliq Sommer Cup 2019. I år er det 10. gang dette stævne afvikles.

Der  er tilmeldt 87 hold fra U6 til U12, og det er for både pige og drengehold. Der er mulighed for at følge kampene på 11 forskellige baner, der er placeret foran klubhuset og ned mod landevejen. De første kampe fløjtes igang klokken 09.00 og starter med U6 holdene, og så går det slag i slag frem til omkring klokken 17.00.
De enkelte årgange vil komme til at fremgå på aktivitetskalenderen på broager.dk for dem der ønsker at se hvornår de enkelte årgange spiller. 

Da der forventes en del forældre og andre pårørende, der har børn med, der ikke spiller fodbold og gerne vil lave noget andet, er der planlagt andre aktiviteter.

Grusbanen er i dagens anledning døbt om til "Maliq land" hvor der tilbydes en masse andre aktiviteter som f.eks.   hoppeborg, pannabane, skudmåler, spil på oppustelig mnifodboldbane, snobrød med mere.

Der er ligeledes mulighed for at kunne købe mad og drikke samt lidt til den søde tand hele dagen.

BUI har parkeringsvagter i området hele dagen og beder om, at deres anvisninger følges, da der skal være mulighed for private der bor i området samt eventuelle udrykningskøretøjer skal kunne komme frem.

Der er lagt op til en sjov og hyggelig dag i fodboldens tegn, hvor motion og glæde er i højsædet. 

Husk det gamle ordsprog "Tab og vind med samme sind". For det at deltage er også en masse værd selvom det ikke bliver til en podieplads.

BUI Fodbold ser frem til en god lørdag for alle, hvor vejrguderne ifølge prognoserne ser fornuftige ud.
 

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk