BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Marlene vil udleve sin drøm med egen forretning

15-09-2021


På hjørnet af Møllegade og Vestergade ligger byens nyeste butik.

Marlene Petersen på Møllegade 12 i Broager er iværksætter – af den slags, som begynder i det små. Hun er gået i gang med at udleve sin drøm ved at bruge fritiden til at se, om kunderne bliver så mange, at hun kan gå ned i tid hos Novasol dansommer i Sønderborg.

-Jeg har i næsten 20 år drømt om at gøre noget for mig selv, fortæller den nystartede indehaver af Brilliant. Skiltet på Vestergade leder frem til indgangen – og til et nyindrettet lokale med en glimrende stol, man også kan ligge på langs i, når man får en skinne i munden til tandblegning eller en omgang med voks.

Det er de to typer af behandling, man får hos Brilliant - ledsaget af god afslappende musik og en herlig duft i lokalet. For Marlene Petersen lægger vægt på, at kunderne får en god oplevelse, en tryg oplevelse og en god fornemmelse af, at man forkæler sig selv lidt.

-Jeg tror, det er en trend i tiden. Jeg tror også, at mange har økonomien til det. Selv går jeg med livrem og seler med hensyn til at klare mig, og da jeg bor her selv med min yngste datter, skal der jo være en indtjening.

Det er ikke min plan, at jeg skal leve af det og skal ikke have 1.000 kunder om måneden, men jeg skal jo gerne have en kundekreds, som kommer igen.  Min hjemmeside er ikke klar endnu, men den kommer med en kalender, hvor man kan booke tid. Jeg har jo åbent om aftenen og i weekenden. Det er klart en fordel for mine kunder, mener Marlene Petersen.

Om en måneds tid vil jeg også lave homeparty med ansigts yogaøvelser. Jeg er ikke kosmetolog-uddannet men har taget de kurser jeg skal for at kunne tilbyde det, jeg gør. Hvis man vil have et hyggeligt indslag til en pige-komsammen, så er ansigtsøvelserne ganske munter, for man ser virkelig megadum ud, siger Marlene Petersen med et grin.

Men tilbage til alvoren og medie-omtalen af skader ved tandblegning.

-Jeg har læst om det. Men min behandling er særdeles skånsom og skader hverken tænder eller tandkød. Det er helt sikkert. Behandlingen foregår med ultralys og med en skinne i munden, i sammenlagt en halv times tid, og så kan kunden se forskellen på før og efter behandling.

Dem der kommer for at få en voksbehandling, kan få vokset ben, arme, ryg og bryst, under arme, næse og ører. Men IKKE intimvoks, oplyser Marlene Petersen og forklarer, at hun skal have langt mere erfaring i boksbehandling, før man kan få et kursus også i den disciplin.

Du er 52 år. Er målsætning ikke at droppe dit job og leve af din egen butik?

- Man ved jo aldrig. Men jeg vil gerne på et tidspunkt gå ned i tid i mit faste job og have flere timer herhjemme. Men hvem ved, hvor det ender. Ingen kan jo sige, om jeg om ti år har en kæmpe-butik i Sønderborg. Eller om jeg har drejet nøglen om. Jeg tager det, som der er kunder til, og lysten skal drive værket. Det er vigtigt.