BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Mette sender også Claus på arbejde i juleferien

30-12-2020Gårsdagens melding om, at nedlukningen af Danmark fortsætter frem til den 17. januar, kommer ikke bag på ret mange

Med skolen, Broagerhus og hallen lukket, er al indendørs fællesaktivitet stoppet. Tilbage er nærmest kun, at man selv må løbe eller gå sig en tur!

Skoleinspektør Claus Brink Christensen fortæller om den fortsatte nedlukning, at eleverne fra 5. årgang og op i overbygningen på Broager Skole begynder skolegangen mandag den 4. januar med fjernundervisning.

– Vi nåede at have fjernundervisning for de ældste, før vi gik på juleferie. Og det er vi gearet til at fortsætte med fra på mandag.

Inspektørens juleferie må siges at være afsluttet. Den store udfordring er nemlig at forberede ”skolestart” for 0.-4. årgang.

– Selvom vi har sendt de yngste hjem med ekstra materialer op til jul, så kommer det alligevel rimeligt overraskende, at også de yngste skal blive hjemme til den 17. januar.

Vi er klart udfordret med at få en fjernundervisning sat i gang for alle, så vi skal bruge de første dage i den kommende uge til at finde ud af, hvad der praktisk er muligt.

Kan vi få det til at fungere elektronisk, har alle børnene udstyr til det. Men har vi mulighed for at kommunikere med dem uden at en voksen sidder ved siden af dem. Det tvivler jeg på. Der er en del helt lavpraktiske forhold og spørgsmål, vi skal forsøge at håndtere.

I dag forventer jeg et Skype-møde med kommunens forvaltning, og vi etablerer søndag forventer jeg en række opgaver beskrevet og fordelt. Forældrene har krav på at høre fra os, så de snarest muligt kan planlægge, hvordan de skal håndtere nedlukningen, siger Claus Brink Christensen.

Broager Skole forventer også at have et nødberedskab, så de kan tage imod børn, hvis forældre SKAL på arbejde, fordi de har samfundskritiske job at udføre. Der bliver nødpasning i SFO’en, ligesom der skal tages hånd om skolens specialklasser.


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk