BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Mindeord over Chresten Hansen, Nejs Bjerg 22, Broager

25-10-2022


Per Hansen skriver mindeord over sin far, Chresten Hansen, Nejs Bjerg 22, Broager

Fredag aften d 21 oktober gik min far Chresten Hansen uventet bort. I en alder af 80 år måtte min livsglade far forlade det liv, som han elskede så højt.

Chresten blev født i december 1941 i Broager, som  søn af snedkermester Lorenz Peter Hansen.

Der har nok altid ligget en forventning om at Chresten skulle følge i hans fars og bedstefars fodspor. 1 maj 1957 startede han i Snedkerlærer ved Jacob Jacobsen i Ulkebøl og  blev udlært 31. Oktober 1961. Efter endt læretid arbejde han sammen med min bedstefar i Snedkerfirmaet på Østergade 2 og videreuddannede sig til snedkermester. Familien blev udvidet med mig og min bror. Der fulgte nogle gode år med gang i byggebranchen, som havde sine op og nedture.

Chresten startede som brænder på Fabrikken Grønland, hvor han også var tillidsmand. Der var også her som han mødte Elly, som han senere giftede sig med, men som desværre gik bort allerede  i 1993.

Chresten kendte alt og alle og var altid god for en historie. Helt fra hans ungdom var han en aktiv sportsudøver og dyrkede håndbold og skydning. Han var i en årrække formand for Broager Skytteforening.

Mange vil savne Chresten og hans gode humør.  At han holdt af min bror og jeg er der ingen tvivl om, men hans børnebørn og oldebarn var hans stolthed, og han fulgte ivrigt med i deres liv. Nu er Chresten her ikke mere, han har taget sin hat på for sidste gang. Jeg ser ham stå i døren med stokken i hånden, lette på hatten og sige på gensyn. Tak for alt kære far.

Du var i livet for os. Du er i mindet hos os.

Bisættelse finder sted torsdag d 27.10.2022 kl 11 i Broager kirke.

 

 

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk